crayou Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Cześć. Jakoś tak niedawno ją odkryłem: Przewody ma z tyłu ale nigdy nie widziałem jej w akcji. Od czego to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jakaś niestandardowa więc daje 90% że ma związek z autoalarmem. Jeśli brak autoalarmu to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crayou Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 W środku brak czujek, nie mam dodatkowego pilota w breloczku, syreny pod maską nie stwierdzam. Wysłane z ZTE Grand X Quad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 w Austrii często dokładają takiego kontrolki do kierunkowskazów, nie wiem po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crayou Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 No nawet symbolizuje kierunki ale... nie działa razem z nimi. Wysłane z ZTE Grand X Quad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Masz hak? Jak tak to to jest kontrolka do gniazda do świateł przyczepy, a dokładniej do kierunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 w traktorach też to jest popularne. Wiesz, że działają kierunki. Widziałm tow VW i Subaru z fabrycznym hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crayou Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Hak jest! Więc trop dobry. Wysłane z ZTE Grand X Quad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misfazi Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 To prawdopodobnie kontrolka kierunków od przyczepy. Miałem coś podobnego w vw busie zapalało po podłączeniu przyczepy i włączeniu kierunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumiak Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Włącz światła awaryjne.U mnie jest podobna kontrolka obok regulacji lusterek tylko bez tych strzałek.Mruga jak włączę awaryjne,ale po co to nie wiem Edytowane 6 Maja 2014 przez Pumiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaw Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 U mnie jest podobna kontrolka i jest powiązana z hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 jak podłączysz przyczepkę to będzie świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crayou Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Czyli: kontrolka nie świeci = zgubiłeś przyczepkę Wysłane z ZTE Grand X Quad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Tak jest to kontrolka kierunkowskazów przyczepy, mryga wraz z kierunkami jeśli masz podpiętą przyczepę i działają w niej kierunkowskazy. Uniwersalna stosowana w wielu modelach aut. Widziałem to np w clio mk1 i autach grupy vw . Może to wymóg gdzieś w EU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi