fan_japan Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam Wszystkich. Widać na forum ruch w postaci zamiany QQ I na QQ II, w związku z tym, jeśli sprzedajecie swoje QQłki i macie oryginalną nissanowską matę do bagażnika( taka z napisem wypukłym QASHQAI, to chętnie ją odkupię, bo nikt zapewne nie da bonusowych $ za to że jest na wyposażeniu. W razie propozycji proszę o priv bądz @ lukasz.kovalski@gmail.com Pozdrawiam Fan_Japan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red1980 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A dlaczego musi być oryginalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myk6414 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Bo ma fajny napis . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan_japan Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 @red1980 Orginał moim zdaniem do tego rzemiosła co sprzedają na Alledrogo jest po prostu klasą premium. Chyba że widzieliście gdzień coś wykonane jak orginał i wyglądem nie parzy tak po oczach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myk6414 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ale mówimy o bagażniku. Ja mam najtańsza z allegro, jak sie coś wyleje, i nie da sie jej doczyscic wyrzucam kupuje nowa. Razi po oczach? Ja do bagażnika codziennie nie zaglądam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dobrze prawisz po to jest zeby bagażnik po jej wyjęciu ładnie wyglądał a nie zeby ozdobić kufer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badi Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Dajcie gościowi spokój. Ma kaprys i tyle, chociaż ja też nie inwestowałbym w oryginał. Nie w to przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.