Carlos217 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witajcie mam taki problem, jakiś czas temu, przewoziłem psa w przestrzeni ładunkowej mojego Nissana, no i się stało, niby zwierze oswojone, lecz pazury ma, więc tym pazurem postanowił drapnąć szybą. Jak drapnął to przerwał jedną z ścieżek szyby podgrzewanej. Moje pytanie jest następujące, czy można to naprawić, czy tylko wymienić całą szybę. Trochę głupio wymieniać całą szybę, bo reszta ścieżek działa prawidłowo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 można, kawałek drucika miedzianego + klej przewodzący i jest gitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no można, lecz sorry druciarstwo, słyszałem o farbie którą się nakłada i już ale nie znam nazwy handlowej, lub fachowca od takiej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 W elektronicznym kolego kupisz specjalny lakier elektroprzewodzący do ścieżek drukowanych. Przylepiasz taśmę malarską na szybie góra/dół i malujesz, po wyschnięciu ściągasz i masz równiutki elegancki paseczek Jako były elektronik nie znam innego lepszego wyjścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jest takowy siuwaks do naprawy nitek, lecz podobno nie zawsze zdaje egzamin-spytaj w motoryzacyjnym lub u szybiarzy. Można tak jak mówi DINO z tym że zamiast druta użyć kawałka ścierzki z układu scalonego i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dzięki Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.