byczynho Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam. Czy ktoś z forumowiczów przeprowadzał taki zabieg? Jak należy go wykonać? Czy pierścień należy dociskać czy wystarczy go po prostu przesuwać w lewo i w prawo. Ja dziś docierałem ten pierścionek ze 40 minut i powiem szczerze, że poprawy jakiejś kolosalnej raczej nie uzyskałem. Zauważyłem, że największy opór pierścień stawiał obrócony o 180 stopni (miejscem na jabłko w dól). Docieranie przyniosło taki efekt, że jak się palcem nie dociska pierścienia to przesuwa się dość płynnie ale kiedy pierścień się dociska to stawia opór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nie pierścień a suwak w pompie HDK Docierasz na końcach "prowadnicy", dociskając lekko na krańcach i obracając suwakiem. Chodzi o to aby się suwak nie zacinał/przyklejał w położeniach krańcowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczynho Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A no to jeśli chodzi tylko o to to w moim przypadku jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.