a jak Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 ok dzięki ide zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) powodzenia Edytowane 14 Lutego 2015 przez krzycho59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozo71 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Mam pytanie,jeśli kupie podłokietnik i sam go zamontuje to czy tracę gwarancje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Mam pytanie,jeśli kupie podłokietnik i sam go zamontuje to czy tracę gwarancje. Do wywiercenia trzy otwory w plastiku tunelu. Nie bójmy się wszystkiego, na co masz stracić gwarancję- na tylny schowek w tunelu? Powodzenia w montażu!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sim Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mój samochód miał już zainstalowany podłokietnik przed zakupem. Poniżej dla osób zainteresowanych dołączam zdjęcia. Zalety: wygodne podparcie dla ręki, całkiem pojemny schowek w środku. Wady: nie jest zbyt stabilny - rusza się cała konsola/ tunel. Mątując go w tunelu pozbawiamy również pasażerów tylnych siedzeń ich jedynego schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a jak Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 mało stabilny ? eee u mnie jest jest dobrze trzyma i tunel sie nie rusza moze troche sie poluzowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sim Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 jak bede w serwisie, to poproszę, żeby sprawdzili ogólnie podłokietnik sprawuje się bardzo dobrze, ważny jest dla mnie schowek, który się w nim znajduje - rozpieszczony byłem ilością schowków w Note, a teraz w Juku każdy jest na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 jak bede w serwisie, to poproszę, żeby sprawdzili ogólnie podłokietnik sprawuje się bardzo dobrze, ważny jest dla mnie schowek, który się w nim znajduje - rozpieszczony byłem ilością schowków w Note, a teraz w Juku każdy jest na wagę złota Osobiście po montazu schowka w serwisie poprawiałem i faktycznie były luźne śruby, natomiast niewiele to poprawiło bo sam tunel jest przykrecony tylko na kilka wkrętów i ze względu na wysokośc (tunel z podłokietnikiem) po prostu się buja- niewiele ale ruch jest. Do tego dochodzi w każdym razie u mnie trzeszczenie plastików i nie wiem czy to nakładka kolorowa-montowana tylko do tunelu na zatrzaski czy coś innego ale przy mocnym podparciu łokciem o podłokietnik po prostu jest głośny. Dla porównania jechałem ostatnio renault scenic III i tam jest ok. ale cała konstrukcja jest na szynach i widać solidnie przymocowana do podłogi a nie jak u nas na dwóch kawałkach wygiętego płaskownika wsadzonego do plastikowej dziury.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ostatnio też pomyślałem o montażu podłokietnika, używek niestety brak, także pozostaje salon albo jakiś zakup aftermarketowego. Mógłby ktos cos polecić? Czy najlepiej brać oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ostatnio też pomyślałem o montażu podłokietnika, używek niestety brak, także pozostaje salon albo jakiś zakup aftermarketowego. Mógłby ktos cos polecić? Czy najlepiej brać oryginał? IMO oryginał - dobrze pasuje do wnętrza, nr katalogowy zależy od posiadanego wzoru tapicerki. Montaż jest dość prosty - poza tym co przychodzi w pudełku potrzebna jest wiertarka, dwa wiertła (5 i 10mm), taśma malarska i ołówek. Całość trwa około kwadransa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Wygląda fajnie, a jaki koszt takiego? Zamawiałeś wysyłkowo czy odbierałes osobiscie w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Wygląda fajnie, a jaki koszt takiego? Zamawiałeś wysyłkowo czy odbierałes osobiscie w salonie? Odbierałem w salonie - jest chyba z 10 wersji, różnią się tapicerką i trochę ceną. Kosztuje to około 700 zł. ale dokładna cena zależy od wzoru tapicerki. Tylko rozmawiać trzeba z kimś kumatym albo mieć katalog ze zdjęciami, żeby dobrać do swojej tapicerki odpowiedni numer katalogowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ok, dzieki , w takim razie czeka mnie wizyta w aso. Edit: Byłem w aso zaproponowali oryginalny pokryty czarna skórą albo materiałem za 709zł , mieli też zamiennik za 300 z kawałkiem, dokladnie taki jak z linku poniżej http://allegro.pl/podlokietnik-nissan-juke-2011-prezent-i5891844011.html Plusem zamiennika jest ,oczywiście oprócz ceny, to że tylny schowek (w który montowany jest oryginalny podłokietnik) jest niezasłonięty i można normalnie z niego korzystać. Jest jeszcze jeden zamiennik http://allegro.pl/nissan-juke-11-podlokietnik-lux-armster-2-wroclaw-i5553127286.html Co myślicie o tych zamiennikach? A może ktoś ma taki zamontowany i podzieli się opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ok, dzieki , w takim razie czeka mnie wizyta w aso. Edit: Byłem w aso zaproponowali oryginalny pokryty czarna skórą albo materiałem za 709zł Dziwne, że tylko dwa. Ja wiem o takich numerach: KE877-1K000 KE877-1K100 KE877-1K150 KE877-1K155 KE877-1K1BP KE877-1K1BU KE877-1K1GR KE877-1K1RA KE877-1K1RE KE877-1K1YE i to na pewno nie są wszystkie dostępne wzory. One różnią się między sobą materiałem i kolorem szwów - ogólnie cel jest taki, żeby poszycie podłokietnika było identyczne z tapicerką foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 ja bym stawiał tylko na oryginał, te wszystkie zamienniki utrudniają dostep do hamulca ręcznego ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Znalazłem jeszcze taki którego montaż jest całkowicie bezinwazyjny, czyli bez wiercenia dziur. Cena atrakcyjna ale niestety nie ma wysyłki do Polski . http://www.aliexpress.com/item/Armrest-case-for-Nissan-Juke-2010-2015-car-console-central-box-content-storage-cup-holder-accessories/32452237401.html?spm=2114.01020208.3.19.hFCDqf&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_3_79_78_77_82_80_62_81_61,searchweb201560_6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 No i ten ma swietne rozwiązanie cos takiego jak bym nie miał orginalu na pewno starał bym się zdobyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jest z wysyłką do Polski tylko dostawa płatna 21 dolców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Jest z wysyłką do Polski tylko dostawa płatna 21 dolców Dzięki clawis moje niedopatrzenie, faktycznie do Polski nie może być wysłane z Russian Federation a z China może za 21,68$. Podłokietnik zamówiony, teraz pozostaje tylko cierpliwie czekać . Edytowane 3 Stycznia 2016 przez GhostDriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_O Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Bardzo fajny ten podłokietnik. Jestem tylko ciekawy jak z jego stabilnością (czy jest na wcisk czy przykręcany??), niestety aukcja nie zawiera instrukcji montażu ;/ dziwne. Ja też szukam takiego podłokietnika, który nie wymaga wiercenia w konsoli środkowej (moim zdaniem sposób montażu oryginalnego podłokietnika to jakaś pomyłka - kto projektuje montaż elementu wymagającego zniszczenia drugiego, bezmyślność). GhostDriver czekam z niecierpliwością na Twoje wrażenia po otrzymaniu podłokietnika i montażu. Jak będzie stabilny i dobrze się sprawował to biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 czy jest na wcisk czy przykręcany?? Tomi_O wygląda że jest na wcisk, jak będzie za mało stabilny to od spodu dam jakąś taśmę dwustronną, no ale zobaczymy jak przyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_O Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dokładnie nie ma co spekulować, jak dojdzie to się wszystko wyjaśni. Jestem przyzwyczajony do podłokietników (w każdym aucie miałem to cudo) i mi tutaj strasznie go brakuje a nie chcę wiercić konsoli środkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Podłokietnik już dotarł, Żona przed chwilą odebrała przesyłkę, dużo szybciej niż się spodziewałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Podłokietnik już dotarł, Żona przed chwilą odebrała przesyłkę, dużo szybciej niż się spodziewałem . Wrzuć jakieś fotki po instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wrzuć jakieś fotki po instalacji. Na pewno wrzucę, na żywo obejrzę go dopiero w weekend i wtedy pewnie montaż, z relacji telefonicznej wygląda bardzo porządnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi