ogr Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam. Napiszcie mi proszę ile jest w n15 sztywnych i ile giętkich przewodów hamulcowych. Nie mogę ich zdemontować i czekać aż sprowadzą do sklepu. Muszę kupić i mieć juz przy wymianie. Opisy troche zagmatwane w necie w tym temacie są. Niby piszą na stronach że "komplet sztywnych do n15" jest ich 4. Czy aby nie jest potrzeba 6? No i te giętkie tak nie tego opisane. Nie wiadomo czy tył prawy i lewy to taki sam przewód, bo na przód juz jest opis LP , PP. Dzięki za w miarę szybką i precyzyjną odpowiedź. Pozdrawiam n15 jest w SEDANIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A gdzie kupujesz na Hożej u ala szpeców? Po pierwsze to 3xtaniej wychodzi z metra! Złącza elastyczne kup w autospinelli na Kraszewskiego lub na Łukasińskiego. A najlepiej daj do Michalina na Teatralną,( tanio i wstawisz wóz, odbierzesz zrobiony i bez ganiania za gratami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Na Hożej nic nie kupuje. Z wymianą to sam sobie poradzę , nie ma problemu. Problem w tym, że jak zdemontuję to to pasowało by już mieć nowe pod ręką bo nie mam drugiego auta do dyspozycji żeby jechać do sklepu. Mieszkam w Sobieniach więc jedyna opcja to E....pol ale tam nie kupuję. Na łukasińskiego to piszesz o tym malutkim w podwórku? Tam nie maja do nissana byłem to powiedzieli przywieź wymontowane dobierzemy coś od innego auta. Brać taka opcję pod uwagę? W sumie jeśli będą grały rozmiar długość i typy końcówek to....? Jaki koszt na teatralnej? Pytałem w Karczewie na Karczówku ( jak na stadion Mazura ) to powiedział mi, że około 200 pln za wymianę wszystkich). Dzieki i czekam dalej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dobry fachman, odkręca stare przewody na wzór, z belki odkręca nowe przewody-profiluje-zakańcza i dokręca. Ty najwyżej możesz zerknąć jakie i ile masz przewodów giętkich i takie zakupisz a potem ewentualnie oddasz. Ja tak robiłem i n ie było z tym żadnego problemu. Gorzej będziesz miał jeśli posiadasz reduktor przy tylnej belce. Na pewno przewody będą utlenione i często dochodzi do ukręcenia i rozwiercania-gwintowania. Na co Ci to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Drogo Ci nie krzykneli. W rumuni bym nie robił! Z gratami spytaj u Radka w autospinelli (otwock/Kraszewskiego). Jeden z gości z Teatralnej robi w domu blisko Ciebie(Brzezinka za Janowem) Jak chcesz namiary to daj swój nr na pw zadzwonie i podam. :-) Albo coś jeszcze dogadamy, tu pisać możemy do woli, a nie zawsze mam czas akakać po forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.