Godul Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam panowie kupiłem właśnie Nissana Tiidę 2008 r. 1.6 i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Wcześniej miałem francuzy i postanowiłem coś zmienić w życiu . W głównej mierze te forum mnie przekonało do zakupu tego autka. Czytałem w internecie, że auto jest brzydkie a mi bardzo się podoba. Mam nadzieję, że będzie bezawaryjne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 My również witamy i podzielamy twoją nadzieję .Co do "urody" to o gustach się nie dyskutuje , ale pewne jest jedno , auto jest naprawdę bardzo wygodne i dobrze wykonane w środku.Taka salonka(jak ktoś tu kiedyś określił) Przyjemnej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wcześniej miałem francuzy i postanowiłem coś zmienić w życiu . No to dużo nie zmieniłeś bo Tiida ma więcej Francuza niż Japończyka. A czy będzie bezawaryjne to zależy jak będziesz o nie dbał, teraz to powinieneś wymienić wszystkie płyny i filtry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witamy kolejnego TIDZIAKA , co do urody to jak napisał manix się nie dyskutuje, każdemu podoba się coś innego. Generalnie mm auto 4 lata i nie narzekam, osobiście jetem zadowolony i niech tak zostanie. Tobie też życzę bezawaryjnej jazdy autkiem bo naprawdę jest fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godul Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dzięki panowie i wam życzę wszystkiego co najlepsze I jeszcze jedno skąd mam wiedzieć jaki to model Tiddy bo nigdzie nie pisze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Były trzy wersje w sprzedaży Visia,Acenta,Tecna . Jeśli nie masz nigdzie w dokumentach samochodu napisane, to napisz jakie masz wyposażenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 W tym roczniku visia Klima manualna ,acenta automatyczna tekna np.boczki tapicerki w skórze.Jeśli chcesz wiedzieć absolutnie wszystko o modelu i wyposażeniu ,to w komorze silnika jest tabliczka metalowa ,na której między innymi na samym dole jest długiciąg cyfr i liter.Po tym numerze wygoglujesz wszystko o modelu,nie podam Ci strony ,bo jestem w trasie,ale myślę że dasz radę.Oczywiście po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.