Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Witam

Godul

Rekomendowane odpowiedzi

Witam panowie kupiłem właśnie Nissana Tiidę 2008 r. 1.6 i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Wcześniej miałem francuzy i postanowiłem coś zmienić w życiu :). W głównej mierze te forum mnie przekonało do zakupu tego autka. Czytałem w internecie, że auto jest brzydkie a mi bardzo się podoba. Mam nadzieję, że będzie bezawaryjne :) Pozdrawiam

My również witamy i podzielamy twoją nadzieję :wave:.Co do "urody" to o gustach  się nie dyskutuje , ale pewne jest jedno , auto jest naprawdę bardzo wygodne i dobrze wykonane w środku.Taka salonka(jak ktoś tu kiedyś określił) Przyjemnej jazdy.

Wcześniej miałem francuzy i postanowiłem coś zmienić w życiu :)

No to dużo nie zmieniłeś bo Tiida ma więcej Francuza niż Japończyka. :)

A czy będzie bezawaryjne to zależy jak będziesz o nie dbał, teraz to powinieneś wymienić wszystkie płyny i filtry.

Witamy kolejnego TIDZIAKA :wave: , co do urody to jak napisał manix się nie dyskutuje, każdemu podoba się coś innego. Generalnie mm auto 4 lata i nie narzekam, osobiście jetem zadowolony i niech tak zostanie. Tobie też życzę bezawaryjnej jazdy autkiem bo naprawdę jest fajne :wave:

Dzięki panowie i wam życzę wszystkiego co najlepsze ;) I jeszcze jedno skąd mam wiedzieć jaki to model Tiddy bo nigdzie nie pisze ? 

Były trzy wersje w sprzedaży Visia,Acenta,Tecna .

Jeśli nie masz nigdzie w dokumentach samochodu  napisane, to napisz jakie masz wyposażenie?

W tym roczniku visia Klima manualna ,acenta automatyczna tekna np.boczki tapicerki w skórze.Jeśli chcesz wiedzieć absolutnie wszystko o modelu i wyposażeniu ,to w komorze silnika jest tabliczka metalowa ,na której między innymi na samym dole jest długiciąg cyfr i liter.Po tym numerze wygoglujesz wszystko o modelu,nie podam Ci strony ,bo jestem w trasie,ale myślę że dasz radę.Oczywiście po angielsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...