SSparrow Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Cześć. mam pytanie, czy w almerze były poduszki powietrzne montowane w siedzeniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 W/g instrukcji - dział 2 str.17, były montowane poduszki boczne w siedzeniach /bokach oparć/. Ale pewnie to też było uzależnione od egzemplarza i wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Były, ale z pewnością nie w każdej wersji je montowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 jasne,że były. na popularnym serwisie aukcyjnym jest ich sporo. ja nie mam, ale szukając fotela trafiają się i to często te z airbag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrt07 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ja mam poduszki boczne w przednich fotelach, pod siedziskiem są kostki podłączeniowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.