ZirakS Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam, 2 tyg temu kupiłem primerkę p11 2.0 TD 99 r. Zauważyłem dzisiaj że na jednym z przewodów z turbosprężarki mam coś takiego: Chodzi mi o ten nagwintowany otwór. Coś tam powinno być? Czekam na wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 jest ok, tak jest w każdym TD że nic nie jest przykręcone tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZirakS Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Uf, już myślałem że lewe powietrze dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 2 tygodnie to jeszcze kolega zadowolony z turbo-osiołka. Jakby zaczynał go nazywać już mułem i smokiem to zapraszam do lektury http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/60477-p11-i-p11144-faq-silnik-cd20t-diesel/ a w turbo-pierdziawce tak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZirakS Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Na spalaniu mi tak bardzo nie zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.