Gość PanJaworek Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Paweł - PanJaworek. Postanowiłem skorzystać z forum Nissan Klub w sprawie opini o zakupie Nissana Atleon. W linku jest ogłoszenie. Samochód z 2000 r. sama rama, którą zabuduję HDSem oraz wywrotką. Proszę szanowne grono forumowiczów o napisanie czy idę dobrym tropem. Założenia auta do pracy to przewóz big-bagów o wadze 600-800kg. Po zabudowie wiem, że ładowność w dokumentach wyniesie około 500kg. Chodzi mi o Państwa doświadczenie z tym modelem. Auto nie jest nowe, ale w b. dobrej kondycji. Trochę zastanawia mnie czy problemem nie będą części i tak jak czytałem na forum - parujące szyby. Czy ktoś się orientuje ile puste auto pali przy rozsądnej jeździe? Proszę o Wasze sugestie dotyczące zakupu i eksploatacji tego auta. Pozdrawiam Paweł - PanJaworek link do ogłoszenia sprzedaży auta które mnie i interesuje: http://olx.pl/oferta/nissan-atleon-110-dmc-3500t-rama-hydraulika-CID5-ID5GUkn.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Niewiele jest informacji na temat tego modelu. Wpisz w wyszukiwarkę model w dziale" inne" a wyskoczy Ci zaledwie kilka tematów na jego temat. Generalnie problem jest z diagnostyką komputerową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.