Woodman Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Witam Posiadam micre k11 96r. 1.0 . Chciałem wyjąć przednie fotele. Czy jest możliwość wyjęcia foteli bez odkręcania srub mocujących fotele do podłogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nie ----- /bez uszkodzenia prowadnic/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woodman Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ok. Spoko dzięki. Myślałem że damontaż foteli będzie mniej kłopotliwy niż zakładałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Odkręcenie 4 śrub to żaden problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.