Woodman Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Witam Przejrzałem tematy dotyczące termostatu ale nie znalazłem konkretenj odpowiedzi. Gdzie znajduje się termostat w k11 96r. 1.0 i jak go wymianić? I na jaki 82 czy 88 stopni ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Termostat jest po prawej stronie silnika pod aparatem zapłonowym. Górny wąż od chłodnicy Cię do niego doprowadzi. W/g mnie bez różnicy na jaki wymienisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woodman Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Termostat jest po prawej stronie silnika pod aparatem zapłonowym. Górny wąż od chłodnicy Cię do niego doprowadzi. W/g mnie bez różnicy na jaki wymienisz. Ok. Spoko. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel332 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Spóśc sobie najpierw płyn z chłodnicy aby nie pochlapać -pobrudzić silnika, na dole w chłodnicy powinieneś miec korek.Jeżeli będziesz miał termostat z taką małą dziurką to montuj dziurą do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woodman Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ok spoko dzieki . Dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.