BunceR Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witam! Mam kilka pytań dotyczących zmiany radia na CD w mojej Primerze, a mianowicie. 1. Co mi będzie potrzebne? 2. Gdzie mogę to kupić i za ile? 3. Jak wyjąć orginalne radio? 4. Jak podpiąć nowe? 5. Szukając tematu natrafiłem na jakieś kodowanie. O co z tym chodzi? Jeżeli był podobny temat którego nie znalazłem to proszę podać link. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 temat pewnie nie w tym dziale . ale jak już to do tego radia będzie Ci potrzebna tylko przejściówka popatrz sobie na "allegro" jak ona wygląda i ot cała filozofia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BunceR Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Chciałem się tylko upewnić bo zielony jestem, a widziałem że Wy o jakiś kodach i oprawkach piszecie Dobra dzięki jak tylko przejściówka to biorę się w piątek za robotę. Jak nie ten dział to przepraszam i proszę usunąć lub przenieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jak wymieniasz fabryczne na OEMowe, to musisz kupić maskownicę, przejściówkę fabrycznego gniazdka na ISO, i przełożyć przełącznik awaryjnych. Ot cała filozofia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielkq Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 @adambyw, wszystko się zgadza pod jednym warunkiem - że mówisz o P11.144, a kolega wyżej ma w profilu P11, a tam było zwykłe 1DIN. Czyli kupujesz radio, wsadzasz na jego miejsce i podłączasz kable (przejściówka ISO może być wskazana?). Żadnych dodatkowych maskownic, czy przełączników awaryjnych - tylko ramka z nowego radia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.