decania Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam. Mam pytanko. Czy podczas odpalania (A32 95r) powinna zapalić się na chwilkę kontrolka check engine? U mnie jej nie widzę (jest ABS, ręczny itp) i nie wiem czy tak być powinno czy może świeci się na stałe a poprzedni właściciel ją po prostu odłączył. A to sugeruje jakiś kłopot. Dzięki. Jakaś martwica jest na tym forum? :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz827 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam. Mam pytanko. Czy podczas odpalania (A32 95r) powinna zapalić się na chwilkę kontrolka check engine? U mnie jej nie widzę (jest ABS, ręczny itp) i nie wiem czy tak być powinno czy może świeci się na stałe a poprzedni właściciel ją po prostu odłączył. A to sugeruje jakiś kłopot. Dzięki. Jakaś martwica jest na tym forum? :-/ U mnie się nie pali. pozdr Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.