decania Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam. Mam pytanko. Czy podczas odpalania (A32 95r) powinna zapalić się na chwilkę kontrolka check engine? U mnie jej nie widzę (jest ABS, ręczny itp) i nie wiem czy tak być powinno czy może świeci się na stałe a poprzedni właściciel ją po prostu odłączył. A to sugeruje jakiś kłopot. Dzięki. Jakaś martwica jest na tym forum? :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz827 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 W dniu 28.05.2014 o 09:13, decania napisał: Witam. Mam pytanko. Czy podczas odpalania (A32 95r) powinna zapalić się na chwilkę kontrolka check engine? U mnie jej nie widzę (jest ABS, ręczny itp) i nie wiem czy tak być powinno czy może świeci się na stałe a poprzedni właściciel ją po prostu odłączył. A to sugeruje jakiś kłopot. Dzięki. Jakaś martwica jest na tym forum? :-/ U mnie się nie pali. pozdr Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.