Skyller Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Oj tam.... "miód" dobry jest i zdrowy Polecam każdemu, choć minimalną ilość dziennie..... dla lepszego samopoczucia No chyba, że ktoś ma uczulenie.... to inna sprawa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No jak ktoś się kiedyś pciołom naraził to może mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Oj tam.... "miód" dobry jest i zdrowy Polecam każdemu, choć minimalną ilość dziennie..... dla lepszego samopoczucia No chyba, że ktoś ma uczulenie.... to inna sprawa..... Dżem dobry, Skyller to po staremu po naszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No jak ktoś się kiedyś pciołom naraził to może mieć Też prawda.... zapomniałam ,że taka opcja może wchodzić w rachubę Dżem dobry, Skyller to po staremu po naszemu Hej Edziu Ty , to jednak konsekwentny człowiek jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dzis odwiedzilem salon Volvo pytajac o XC60 z podobnym wyposazeniem jak QQ Tekna. Wersja benzynowa 2.0 225KM/400Nm automat kosztuje ok 220tys. To prawie 2x tyle co QQ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dzis odwiedzilem salon Volvo pytajac o XC60 z podobnym wyposazeniem jak QQ Tekna. Wersja benzynowa 2.0 225KM/400Nm automat kosztuje ok 220tys. To prawie 2x tyle co QQ.... A pytałeś o ten nawiew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dla mnie to te Volvo jest nijakie obłe do wymiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Przedwczoraj,znajomej V50 ,z 2008,przebieg 89kkm regularnie serwisowane,spłonęło zaraz po tym,jak wysiadła i poszła do pracy.Cały personel szpitala wybiegł z gaśnicami Zapomnij,ugasiła dopiero straż, to co pozostało.Prawdopodobnie zwarcie. Zabawne są te gaśniczki 1kg w tym kontekście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 stoisz i patrzysz bezradny de facto.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Ja to bym się powiesił na mym pasku ze spodni, na najbliższej gałęzi co by mnie utrzymała! Edytowane 6 Marca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 mialbys dobre ubezpieczenie chodzilbys bez paska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Uratowali by Cię,bo to u bram szpitala było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 jakby mieli ostry dyzur to tak , ale jak zwykly dzien to bo ja wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) mialbys dobre ubezpieczenie chodzilbys bez paska Ale ja mam ubezpieczenie w razie spalenia ale czy pożaru od instalacji elektrycznej to chyba nie???? Ale ja mam za solidny pasek nie było by co ratować ! Edytowane 6 Marca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 A pytałeś o ten nawiew?W XC60? -tak spytalem sie. Ale tam jest nawiew w slupkach. Ciekawe rozwiazanie.Co do QQ to ciagle czekam na odpowiedz z Rosji. Chyba przypomne im sie znowu za pare dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Greg,a o co pytałeś u Rosjan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 W XC60? -tak spytalem sie. Ale tam jest nawiew w slupkach. Ciekawe rozwiazanie. Co do QQ to ciagle czekam na odpowiedz z Rosji. Chyba przypomne im sie znowu za pare dni. Odpowiedź z Rosji może nadejść wkrótce. Na czołgach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Greg,a o co pytałeś u Rosjan?O nawiew na tylne siedzenia i jego mozliwosc zamontowania u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Odpowiedź z Rosji może nadejść wkrótce. Na czołgach. Oni nie będą się bawić w czołgi jeb.....rakete na Warszawe wyparuje a Europa się zesr....... Będzie jak w 39 nikt ale to nikt nie pomoże!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Oni nie będą się bawić w czołgi jeb.....rakete na Warszawe wyparuje a Europa się zesr....... Będzie jak w 39 nikt ale to nikt nie pomoże!! Nie badz taki czarnowidz. Jestem pewny, ze Europa wyrazi zaniepokojenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nie badz taki czarnowidz. Jestem pewny, ze Europa wyrazi zaniepokojenie... I dowalą im sankcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No wyrażą sprzeciw zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tia....widziałem wywiad z dwoma generałami u Kraśki po wiadomościach ...."ty się Putin nie wygłupiaj , bo ja już bilety na wakacje do Polski kupiłem !!!" Ofensywę na kwiecień szykuje , konus jeden , a Obama się z d....pą nie ruszy do końca kadencji swojej , bo musiałby Nobla pokojowego zwrócić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ba nawet może sam putin za karę ,nie wjedzie do Gujany francuskiej Żona zawsze mówiła że "czarny" to tylko do tańca i muzykowania, a ja głupi mówiłem że rasistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi