toruńczyk Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Masz jednak poczucie humoru !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nie nie żartuje, nawet TV mam nawoskowane kurz tak nie osiada To ja myslalem, ze woskowanie szyb jest fanaberia, ale TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ja rozgryzłam Edaka.... wiecie kto to jest?? To tajny akwizytor i ma podpisaną jakąś umowę z producentami na całym świecie.... Zauważyliście pewnie , że : mowa o żarówkach - ciach , Edek zapodaje zdjęcie, linka, filmik... mowa o oponach - ciach, ..... o woskach.... nawet o ściereczkach ..... Coś musi być na rzeczy .... Którz to ,ten Eduardo ? a jak nas czasem podpuszcza..... to szczwany lis..... Miejcie się na baczności....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Skyller ja jak o czymś piszę to wstawiam zdjęcia i filmy aby ludzie widzieli o co chodzi A dla ciebie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jasne , jasne.....wówczas masz pewnie większą premię.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 I na giterze gra,serenady też pewnie śpiewa YouTuba ma udziały,Bill Gates Z niego drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak zamieszczam gitarzystę to nie chodzi o serenadę, tylko o super muzę na gitarze dla Skyller https://www.youtube.com/watch?v=El4DAaGHA-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Brak konsekwencji. Gitara nienawoskowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 i świat już nigdy nie będzie taki sam http://www.cda.pl/video/3129257/Niemiecki-humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ciekaw jestem czy byś wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie takie rzeczy bad ass wytrzymywał Ale ja ledwo nad rękami panuję jak mnie fryzjerka "obskakuje" ..... A swoją drogą ciekawe czy fryzjerki są świadome tego jak działają na facetów gdy ubierze mini , i robi te "figury" podczas strzyżenia , albo ociera się tym....o przedramię itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie wiem jak to jest bo 15 lat fryzjerka z fryzjerem mnie nie widzieli na zakładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A co na glacę też już tylko Militek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie nie Milicjant ale leje na siebie Faberge Brut Instintc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie mów że po Brucie Ci włosy nie rosną Kiedyś była taka woda po goleniu "Brut 33" jasno kremwa butelka z tworzywa z zielonym napisem , około 20 lat temu , ale teraz nigdzie nie mogę znaleźć !!! http://www.fragrancex.com/search/search_results?stext=brut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Ja tam 3 milimetry na maszynie i jadę sam po dyni. Nie mam na razie odwagi na 0. Nie mów że po Brucie Ci włosy nie rosną Kiedyś była taka woda po goleniu "Brut 33" jasno kremwa butelka z tworzywa z zielonym napisem , około 20 lat temu , ale teraz nigdzie nie mogę znaleźć !!! http://www.fragrancex.com/search/search_results?stext=brut Była też woda Brutal. A nawet chyba jest. Zresztą prawdziwy facet powinien śmierdzieć spalinami, fajami i spirytusem, a nie jakimiś zniewieściałymi wodami. Edytowane 11 Marca 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Brutal to Polska podróbka Bruta Brut 33 wycofany już dawno. Ale Brut Instinsc polecam super jest długo pięknie pachnie ! Colins nie tak prawdziwy facet pachnie koniakiem i cygarem Edytowane 11 Marca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Polski facet cuchnie polskim olejem opałowym, fajami przemycanymi zza wschodniej granicy i alkoholem na bazie wiśni typu "Granat". Do tego ma szkorbut w paszczy, żałobę za paznokciami, krzaki pod pachami, mięsień piwny od ciągłego siedzenia (m.in. na forum Nissana) i białe skarpety z sandałami. Tak przynajmniej zauważyłem przechodząc koło lustra. Edytowane 11 Marca 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Kanony "piękna" się zmieniły odkąd uczyła mnie już wówczas w podeszłym wieku pewna pani profesor , twierdziła ona że przedwojenny oficer pachniał "potem.koniem i tytoniem" To ja wolę jednak być zniewieściały i schlapać pysk po rezaniu Fahrenheit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Polski facet cuchnie polskim olejem opałowym, fajami przemycanymi zza wschodniej granicy i alkoholem na bazie wiśni typu "Granat". Do tego ma szkorbut w paszczy, żałobę za paznokciami, krzaki pod pachami, mięsień piwny od ciągłego siedzenia (m.in. na forum Nissana) i białe skarpety z sandałami. Tak przynajmniej zauważyłem przechodząc koło lustra. Ja już boje się patrzeć w lustro bo się przeobrażam w co to ja nie wim Ale czysty i pachnący to ja jestem nawet bardzooo....... Edytowane 11 Marca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ja już boje się patrzeć w lustro bo się przeobrażam w co to ja nie wim Ale czysty i pachnący to ja jestem nawet bardzooo....... Obawiam się że używasz za dużo wosku tu i ówdzie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dokładnie za dużo wosków niedługo jak Lenin będę wyglądał ale bez bródki ,bo ja na gładko brodę jade Nie marian z wąsem, to ja nie jestem ,nawet brud za paznokciem nie idzie się odłożyć ,bo wosk nawciskany Ps przed chwilą nałożyłem wosk na szkiełko zegarka i spolerowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 http://vidmax.com/video/101720-Woman-Has-Parasitic-Twin-Growing-On-Her Tu wosk nie pomoże !!! http://vidmax.com/video/65732-Pig-slaughter-goes-horribly-wrong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Edek,w lato komar nie siada!..bo zjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) było za ostre skasowałem:) Edytowane 11 Marca 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi