Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

HYDE PARK

JACKO29
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jacko- muchi kumary inne insekta mają u mnie na samochodzie takie ślizgawice jak ten gość :D

było za ostre skasowałem:)

Co skasowałeś??

Edytowane przez Edek01

tu utwór mojego kolegi - polecam serdecznie:)

gdyby ktoś chciał koncert Jacka lub Tomka u siebie w mieście lub ogrodzie:) to mogę partycypować w kosztach:)

Edytowane przez klimekpl

Zawsze możesz powołać się na mnie przed zbanowaniem że to Edek mnie sprowokował  :D

Nie no teraz na poważnie jak mam wywecowaną szybę czołową Collonite845 to w lato nie ma poprzyklejanych robali

A raz bym zawału dostał bo zaparkowałem samochód na ulicy i wróciłem po godzinie, ok 20 metrów od samochodu słabo mi się zrobiło bo nie było widać szyb bocznych ,blady się zrobiłem pomyślałem sobie wyyyy a po 5 metrach okazało się że są takie czyste wywoskowane że ich nie było widać :D

Edytowane przez Edek01

a tu kawałek innego mojego kolegi - razem kiedyś graliśmy:)

Tomek w 2014 roku został gitarzystą roku w POLSCE!!! duma mnie rozpiera Edytowane przez klimekpl

klimek , fajnych masz kumpli !!!

w tym pierwszym kawalku zabraklo pazura , taka slaba kawa , ale ten drugi kawalek ....fajnie chlopaki na wioslach graja .

zapodalem sobie przez hi fi i juz sciagnalem do qq  !!!

edek kiedys przygladalem sie wystawie w sklepie i tak chcialem zobaczyc wszystko ze az gwiazdy mi sie pokazaly , ....taka szyba czysta byla :)

• Upvote 2

Tomek właśnie na dniach wydaje płytę

Universum   to sobie trzeba do QQłki zapodać!

klimek , fajnych masz kumpli !!!

w tym pierwszym kawalku zabraklo pazura , taka slaba kawa , ale ten drugi kawalek ....fajnie chlopaki na wioslach graja .

zapodalem sobie przez hi fi i juz sciagnalem do qq  !!!

edek kiedys przygladalem sie wystawie w sklepie i tak chcialem zobaczyc wszystko ze az gwiazdy mi sie pokazaly , ....taka szyba czysta byla :)

Widzisz Fergul bo czyste szyby są bardzo niebezpieczne na serce i głowy  :devil:

A tu jeszcze Tomek w końcówce włosa ihihihihi ale potwierdza wszechstronność stylów muzycznych ICHAAAA!!!!!

znajoma wychodziła z marketu przez tak czystą szybę ze skończyło się wizytą na pogotowiu z rozbitym nosem;/ uhuhuh

bo drzwi otwierane były 3 metry obok

https://www.youtube.com/watch?v=q69AZTJtLIU#t=47

sport dla prawdziwych facetów

mam ochotę na coś takiego jak widzę, że ktoś parkuje obok mnie jakieś 30cm

a co do kolegów to mój bardzo dobry kolega śpiewa w takim zespole:

a tu śpiewa też mój kolega znany też z bitwy na głosy był u Mlynkowej w timie
a ja grałem razem z gitarzystą od nich Piotrkiem:)

Edytowane przez klimekpl

Nie no teraz na poważnie jak mam wywecowaną szybę czołową Collonite845 to w lato nie ma poprzyklejanych robali

A raz bym zawału dostał bo zaparkowałem samochód na ulicy i wróciłem po godzinie, ok 20 metrów od samochodu słabo mi się zrobiło bo nie było widać szyb bocznych ,blady się zrobiłem pomyślałem sobie wyyyy a po 5 metrach okazało się że są takie czyste wywoskowane że ich nie było widać :D

Wlasnie zmowilem sobie Collonite 845 -az kur...a ciekaw jestem ile w tym prawdy jest :)

Jak dostane przesylke to zapytam sie jak to prawidlowo zastosowac.

Ludzie mu nie wystawili dobrej laurki na możliwych 5gwiazdek  tylko 2 . 18 oceniających

http://www.autoestetyka.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=138

chwalą  Finish Kare Hi Temp

• Upvote 1

Wlasnie zmowilem sobie Collonite 845 -az kur...a ciekaw jestem ile w tym prawdy jest :)

Jak dostane przesylke to zapytam sie jak to prawidlowo zastosowac.

Jego bardzo łatwo nanieść i bardzo łatwo spolerować 

http://showcarshine.pl/15-collinite-845-insulator-wax-wosk-syntetyczny-gratis-mikrofibra-35x35cm.html

Ja nie wiem jak te testery testowały 845 że im smugi zostawił, jak mi nie zostawia żadnych smug a mam czarny lakier!

Te testery tak polerowały jak by chcieli a nie mogli  :rolleyes2:

On ma nałożony na blachy i szyby taki jest efekt na 845  :blink:

Edytowane przez Edek01

Wyszło szydło z worka :D

Edek !

Jednak będę Ciebie namawiał ...

Lepiej spróbować niż ..umrzeć w nieświadomości ... :)