Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Jacko- muchi kumary inne insekta mają u mnie na samochodzie takie ślizgawice jak ten gość było za ostre skasowałem:) Co skasowałeś?? Edytowane 11 Marca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 było za ostre skasowałem:) Eee tam ,na pewno nie bylo takie ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) tu utwór mojego kolegi - polecam serdecznie:) gdyby ktoś chciał koncert Jacka lub Tomka u siebie w mieście lub ogrodzie:) to mogę partycypować w kosztach:) Edytowane 11 Marca 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Zawsze możesz powołać się na mnie przed zbanowaniem że to Edek mnie sprowokował Nie no teraz na poważnie jak mam wywecowaną szybę czołową Collonite845 to w lato nie ma poprzyklejanych robali A raz bym zawału dostał bo zaparkowałem samochód na ulicy i wróciłem po godzinie, ok 20 metrów od samochodu słabo mi się zrobiło bo nie było widać szyb bocznych ,blady się zrobiłem pomyślałem sobie wyyyy a po 5 metrach okazało się że są takie czyste wywoskowane że ich nie było widać Edytowane 11 Marca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) a tu kawałek innego mojego kolegi - razem kiedyś graliśmy:) Tomek w 2014 roku został gitarzystą roku w POLSCE!!! duma mnie rozpiera Edytowane 11 Marca 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 klimek , fajnych masz kumpli !!! w tym pierwszym kawalku zabraklo pazura , taka slaba kawa , ale ten drugi kawalek ....fajnie chlopaki na wioslach graja . zapodalem sobie przez hi fi i juz sciagnalem do qq !!! edek kiedys przygladalem sie wystawie w sklepie i tak chcialem zobaczyc wszystko ze az gwiazdy mi sie pokazaly , ....taka szyba czysta byla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tomek właśnie na dniach wydaje płytę Universum to sobie trzeba do QQłki zapodać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 klimek , fajnych masz kumpli !!! w tym pierwszym kawalku zabraklo pazura , taka slaba kawa , ale ten drugi kawalek ....fajnie chlopaki na wioslach graja . zapodalem sobie przez hi fi i juz sciagnalem do qq !!! edek kiedys przygladalem sie wystawie w sklepie i tak chcialem zobaczyc wszystko ze az gwiazdy mi sie pokazaly , ....taka szyba czysta byla Widzisz Fergul bo czyste szyby są bardzo niebezpieczne na serce i głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A tu jeszcze Tomek w końcówce włosa ihihihihi ale potwierdza wszechstronność stylów muzycznych ICHAAAA!!!!!znajoma wychodziła z marketu przez tak czystą szybę ze skończyło się wizytą na pogotowiu z rozbitym nosem;/ uhuhuh bo drzwi otwierane były 3 metry obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 slucham teraz caly czas ,wlasnie leci kawalek z 1/4 budki suflera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=q69AZTJtLIU#t=47sport dla prawdziwych facetówmam ochotę na coś takiego jak widzę, że ktoś parkuje obok mnie jakieś 30cm a co do kolegów to mój bardzo dobry kolega śpiewa w takim zespole: a tu śpiewa też mój kolega znany też z bitwy na głosy był u Mlynkowej w timiea ja grałem razem z gitarzystą od nich Piotrkiem:) Edytowane 11 Marca 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie no teraz na poważnie jak mam wywecowaną szybę czołową Collonite845 to w lato nie ma poprzyklejanych robali A raz bym zawału dostał bo zaparkowałem samochód na ulicy i wróciłem po godzinie, ok 20 metrów od samochodu słabo mi się zrobiło bo nie było widać szyb bocznych ,blady się zrobiłem pomyślałem sobie wyyyy a po 5 metrach okazało się że są takie czyste wywoskowane że ich nie było widać Wlasnie zmowilem sobie Collonite 845 -az kur...a ciekaw jestem ile w tym prawdy jest Jak dostane przesylke to zapytam sie jak to prawidlowo zastosowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ludzie mu nie wystawili dobrej laurki na możliwych 5gwiazdek tylko 2 . 18 oceniających http://www.autoestetyka.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=138 chwalą Finish Kare Hi Temp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Wlasnie zmowilem sobie Collonite 845 -az kur...a ciekaw jestem ile w tym prawdy jest Jak dostane przesylke to zapytam sie jak to prawidlowo zastosowac. Jego bardzo łatwo nanieść i bardzo łatwo spolerować http://showcarshine.pl/15-collinite-845-insulator-wax-wosk-syntetyczny-gratis-mikrofibra-35x35cm.html Ja nie wiem jak te testery testowały 845 że im smugi zostawił, jak mi nie zostawia żadnych smug a mam czarny lakier! Te testery tak polerowały jak by chcieli a nie mogli On ma nałożony na blachy i szyby taki jest efekt na 845 Edytowane 11 Marca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Zboczuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ja tam minet nie strzelałem,nie strzelam i strzelać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie wiesz co tracisz. Ja tam mam darmowe minuty - w T-Mobile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ....czytam i nie wierzam :D Edek rozbił bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wyszło szydło z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Taaa... to wiele wyjaśnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Edek jest staroświecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ma małżonka mawia tak- są mężczyźni co myślą głową i bardzo dużo co myśli fiutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Edek ! Jednak będę Ciebie namawiał ... Lepiej spróbować niż ..umrzeć w nieświadomości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie dziękuje nie lubię się podsuszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi