colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ma małżonka mawia tak- są mężczyźni co myślą głową i bardzo dużo co myśli fiutem Dała Ci do zrozumienia żebyś czasem pomyślał też odpowiednią głową.* *Głowę wybierz wedle uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ale to nie jest wedle uznania ,myślę głową a nie fiiiutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ....czytam i nie wierzam :D Edek rozbił bank Edek, nawet Skyller przyznaje, ze powinienes czasami sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Gregson ma rację. Bo potem chodzisz zgorzkniały i się na nas tu wyżywasz. Spróbuj, dobrze Ci radzą. Poćwicz tylko najpierw przed lustrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ale ja nie jestem zgorzkniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Cytat - ...bardzo lubię mojego kolegę , może z twarzy taki nie tego , nie za bardzo , ale z drugiej strony ...." koniec cytatu Jak można świadomie wyzbyć się szeregu doznań i poprzestać na prostackim zwykłym tarciu ??? Chyba że z C. 845 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ooo widzisz. Fergul też dobrze radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Fergul pytanie pipa pachnie rybą czy ryba pipą? bo nie ma do dziś mocnego co by odpowiedział na te pytanie Nie wiedziałem że z was takie smakosze pip Edytowane 12 Marca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Co za oblech z tego Edka. Toż to nawet w burdelu trza się umyć przed i wtedy pachnie się pachnąco. Nie żebym korzystał, tak tylko słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 No wg mnie sama slodycz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Z Napoleonem byś pogadał ,on by Ci wytłumaczył co czym pachnie , mnie się tam kojarzy z łososiową wędzoną , nie z racji smaku , a kruchości materii Tu bym się jednak nawet spojrzeć nie odważył , a co dopiero ..... zagłosować na prezydenta Edytowane 12 Marca 2015 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 No wg mnie sama slodycz O widzę kolega też SMAKOSZ przez duże S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wszyscy próbowali, więc Edku czas na Ciebie . Renault w lizing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Chyba już nie będziesz pupilem Anety Edwardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Może Edward patrząc w oczy w palcach biegły jest ? To po co ma "pole bitwy" zaśliniać, ręka na parnik i do rana odmoczy się jak po nanicure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Fergul ale ja kładę się do łózka czysty ,znam takich co nie, oni mają co odmaczać Edytowane 12 Marca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Czysty i nawoskowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 I coś by się nie zatrzeć. Militek cy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Więc może Edziowi wosk nie smakuje. Proponuję spróbować z bitą śmietaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 I wisienka na górze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ale moją intencją nie było wytknięcie Ci żałoby za paznokciem , a wskazanie zalety jaką jest gra na palcach , tylko jest obawa żeby kalafonii przez przypadek nie zaczerpnąć jak się palec niże oślizgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dobra, ja pasuję - bo nie wypada brać kobiecie udziału w tej dyskusji... ale "broniąc" honoru kobiecych .... powiem tak Edku - odpowiednio pielęgnowana róża pachnie jak róża , a czyściutka brzoskwnia - smakuje i pachnie brzoskwinią Ot i wszystko w tym temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Słyszał pan? Słuchaj się naszej wisienki. Dobrze prawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Taj jest Skyller i trzeba być twardym jak chleb z Biedronki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi