Edek01 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kto tu zboczeniec to już jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Grodzka i Rafalala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 pomijam juz dialog , ale skad oni wzieli tych dwoch facetow , z MPK , za kasowniki robili ? http://www.cda.pl/video/192982ca/Fakty-na-temat-Alfy-Romeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Oni tak chodzą do dentysty jak ja do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Cóż powiedzieć mam ? Zatytułuję "Oni zjedli zęby na motoryzacji" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ja tam wolę fryzjerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Fajne zdjęcie było pod spodem Alfa Romeo z trybem doświetlania ...lawety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Alfa proszę Disco Volante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) W tematyce dnia kobiet:)I wyjaśnione jest aby zmienić płeć to szybciej na emeryturę Grodzki pójdzie:) a tu niech oglądają wszyscy marudzący na auta:) Edytowane 12 Marca 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) No i skończyło się rumakowanie Edwardzie. Lanie milicjantów i skakanie se do gardeł. MILICJA już o nas wie - ooo tutaj. Edytowane 14 Marca 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No i skończyło się rumakowanie Edwardzie. Lanie milicjantów i skakanie se do gardeł. MILICJA już o nas wie - ooo tutaj. Sławek synem Edka :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Grzmot ! Ty nie prowokuj ... a ja jeszcze w temacie tego 'kudłatego zdjęcia" ... Na kontrakcie miałem "ambitnego " kolegę ,który chciał pokochać się z arabką . Po pół roku ocenił realnie możliwości i plan skorygował na - poznać chociaż. Kiedy i to było nierealne pozostawił sobie za cel - ukraść całusa ... zjechałem już a on chyba i tych marzeń nie spełnił Ale kiedyś po wielomiesięcznym obcowaniu na prowincji zabrałem go do Bagdadu by choć wzrok napawać widokiem kobiety. Szybko taki "obiekt" wyłowiliśmy wśród europejsko ubranych niewiast. Dłuższy czas idąc za panią podziwialiśmy jej wdzięki i głośno po męsku wyrażając swój zachwyt bo byliśmy na obczyżnie. Kolega tak się 'rozsmakował" ,że w pewnej chwili mówi do mnie tymi słowami " wiesz jak ja bym teraz się dorwał ... to chyba gryzłbym "to" jak świeży boczek ... aż kapało by mi po brodzie" ... Kobieta natychmiast odwróciła się na pięcie i powiedziała po polsku: Panowie ! Byście już skończyli te świntuszenie ... ..."spłoneliśmy" ... kto spodziewałby się rodaczki ...a i takiej okazji .... Edytowane 15 Marca 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 No tak,bo zamiast działać,wy gaworzyliście sobie . Ja będąc w Dubaju ,stwierdziłem że prawie każda niewiasta bez burki,to...Rosjanka.Importowali je chyba hurtowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Raz gdy lecialem z Dubaju do Warszawy, zauwazylem dziwna prawidlowosc. Duzo kobiet w samolocie lecialo i co interesujace moze 90% to blondynki...ciekawe co one tam robily Edytowane 15 Marca 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Zawsze się zastanawiałem jak wygląda panoramiczne okno po dachowaniu a oto i znaleziony na necie efekt takiego dachowanka. Nie jest tragicznie. I nie jest to moje auto;) Jakoś administracja mi to wywaliła z forum raz nie wiem czemu;/ Cenzura jak w Putinstanie. Edytowane 15 Marca 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Tak przy okazji kto mi powie ile poduszek powietrznych ma nowy QQ? Bo wyżłopałem już 3 browary i nie chce mi się samemu liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Zawsze się zastanawiałem jak wygląda panoramiczne okno po dachowaniu a oto i znaleziony na necie efekt takiego dachowanka. Nie jest tragicznie. I nie jest to moje auto;) (...) Jakoś administracja mi to wywaliła z forum raz nie wiem czemu;/ Cenzura jak w Putinstanie. Temu, że było kompletnie nie na temat i w innym miejscu. Tutaj może być. A z tym "Putinstanem" to bym nie przesadzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 przednie 2boczne 2 i kurtyny 2 jakoś 6 wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dobre i tyle. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 przednie 2 boczne 2 i kurtyny 2 jakoś 6 wychodzi Zapomniałeś jeszcze, że: - 3 lewe - 3 prawe razem dwanaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Toś Kaminadel pojechał hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 To chyba lepiej będzie jak sam pójdę sobie policzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=k-XAo7PU3As masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To nie masakra ,to niewykwalifikowany pracownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Edziu ! Do słuchania i logicznego myślenia nie potrzeba kwalifikacji..... - pracuje on w kanałach więc ma prawo być "zamulony" Edytowane 18 Marca 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi