Thunder Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Edziu ! Do słuchania i logicznego myślenia nie potrzeba kwalifikacji..... - pracuje on w kanałach więc ma prawo być "zamulony" Ale jakie to polskie, sześciu kierowników i jeden robotnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Grzmot ! ... ja myślę,że to już historia . Teraz takie roboty to jak składanie klocków lego (dla najmłodszych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 O jakie super oleje ,szkoda że mojego oleju nie pokazali co zostawia na ściankach szklanej bańki http://bmwservice.livejournal.com/27699.html?thread=1271347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To żeby już całkiem zamieszać w garze z olejami http://www.zmienolej.pl/baza-wiedzy/87-mala-rzecz-wielkie-zyski-czyli-nanotechnologia-w-motorsporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 robi się coraz cieplej więc..... Joe nam niech zagra w trasie!!!!! a na długie trasy uwielbiam Wielki Steve:) na wesoło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wspólnie tworzymy kalendarz Nissan Klub Polska na 2o16 rok. To od Was kochani zależy, jakie auta znajdą się na poszczególnych kartkach miesiąca Mamy już laureatów stycznia i lutego. Zachęcam do udziału w zabawie i oddania głosu na zdjęcie, które podoba Wam się najbardziej Który samochód będzie Nissanem MARCA ? Zapraszam do zapoznania się z propozycjami nadesłanymi przez naszych klubowiczów oraz zagłosowania w ankiecie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98974-nissan-marca-g%C5%82osowanie/ STYCZEŃ LUTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3Rni Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 dziś w teleexpresie o polskiej ulicy ayrtona senny i nasz nissanek w roli głownej od 9min 45 sek http://teleexpress.tvp.pl/19124539/25032015-1700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Panowie i Panie z Qq II ! W telewizyjnym teleexpresie pokazują Wasze auto a nikt nie pokazał swojego w konkursie m-ca ? Jestem zawiedziony ... Skyller To tylko pięć zdjęć w tym m-cu ? ... nie licząc Twojego (avatar) P.S. Chcałem powiedzieć ,że do twarzy Ci w tym polarku . Ale nie powiem bo fotograf żle skadrował zdjęcie Ale na pewno b. ładnie i dostojnie wygląda Pani w tym "służbowym" uniformie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 To od forumowiczów zależy ile zdjęć nadeślą.... Wszyscy czekają chyba na wiosnę, aż się zazieleni dookoła W lutym było dużo propozycji, styczeń też całkiem , całkiem Wierzę, że kolejne m-ce będą obfite w fantastyczne zdjęcia Nissanów , wszelakich modeli! P.S. Dziękuję Tak na marginesie - powiem szczerze - bardzo fajny ten polarek...Warto było kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Niech no rzucę fachowym okiem. Polar jak polar, ale "zawartość" niczego sobie. Z tym, że zgodzę się z nowym - fotografowi tylko dekolt był w głowie. Odnośnie zdjęć na konkurs - kwiecień będzie bardziej obfity. Sam coś przygotowałem. Pamiętajcie - brązowy QQ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 No to dwie propozycje już chyba mamy wstępnie - QQ colinsa i graphia "obiecał" mi swojego Notka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 No tak ... nogi już pokazała , teraz dekolt, pozostało jeszcze uroczyć nas widokiem co wielu tak niewiele sprawiłoby ogromną radość A porzucając ten rubaszny ton powiem że .... piknie Zrobiłem wczoraj porządek w....przydomowym magazynku , ile tam "potrzebnych" rzeczy było co wyrzuciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Gdzie Wy widzicie dekolt, to ja nie wiem.... Niedosunięty suwak w bluzie ... ot i wszystko Nie jestem muzułmanką , abym chodzić musiała w burce Fergul... Tobie , to ja bym coś innego pokazała .... ale nie wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Że tak powiem, fanowi kobitek wystarczy tylko kawałek odsuniętego suwaczka żeby resztę sobie wyobrazić. Ooooo, właśnie mam wizualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 ...który palec , kciuk chyba nie , chyba że figę z makiem ,przypuszczam że ten środkowy z tym drugim obok w wymownym geście angielskich łuczników dla króla Francuzów . A ja to z sympatii napisałem ....chyba zbyt zawoalowane me intencje były ? Dasz się kwiatkiem udobruchać ? Nenufara dam Ci jak Tolibowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Kwiat lotosu..... czy mam doszukiwać się jego znaczenia? Chyba nie Ok. przyjmuję kwiatka na znak pokoju Jeśli z takim poświęceniem zdobyty - nie mogę nie przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Kamień z serca mi spadł , że jedyna babeczka na forum i miałaby się gniewać na mnie uff . A swoją drogą to niejeden dałby się pokroić żeby powisieć sobie jak ten wisiorek PS; w każdym geście , wypowiedzi, czy prezencie czai się dualizm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Czyli kwiatek nie był do końca bezinteresowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Pewnie że nie , czy dałeś kiedyś kobiecie kwiatka bezinteresownie ??? To jest przedmiot klucz który ma załatwić daną sprawę wszystko co robimy jest dla nich przez nie a historia postępu to historia kobiet . Np taka Kopernik albo Curre Skłodowska .....chyba poleciałem teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 "taka Kopernik..." a Mona Lisa był/a mężczyzną... Faraon Tutenchamon wcale nie był taki przystojny... Nie wiem czy chcę znać inne "przypadki"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) A mnie i tak bardziej podobal sie poprzedni avatar Skyller. Te nogi byly takie....pobudzajace wyobraznie Edytowane 26 Marca 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 ...i za kolanko , za rączkę i buzi buzi buzi aby gorączkę zmysłów obudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Chcecie, to Wam moją nogę wrzucę. A zresztą co będę się patyczkował. Macie nawet całego mnie. O sandałach i skarpetach już wspominałem w innym wątku - nabyłem je w Biedrze drogą kupna z wyprzedaży. Galoty musiałem nieco zmodernizować - z wiadomych względów. Proszę... Edytowane 27 Marca 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Pewnie tą "osobistą " fotką ostudziłeś wszystkim wszelakie zmysły ... Poprosiłbym jeszcze o dedykację i autograf ... To teraz już wiem dlaczego "wszystkie" się za Toba oglądają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dzięki Sławku.... właśnie "zniesmaczyłeś" mi kawę..... będą mnie teraz nawiedzać mary nocne.... tiaaa...."pies na baby".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi