colins Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Oj tam, oj tam. Nie znacie się i tyle. A teraz idę do Biedry. Słyszałem, że bokserki rzucili. Edytowane 27 Marca 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Tylko weź 3X Co by za małe nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dobra, wróciłem. Niestety w Biedrze wszystko za małe. Zresztą nie wiem do końca, bo jak zacząłem przymierzać, to pan ochroniarz mnie wyprowadził. Teraz szukam lewego sandała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A skarpetki na miejscu?,...czy zamiast slipów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Się pan nie śmiej. Na szczęście w mojej wsi Biedr jest kilka, to zdobędę sandała w innej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja się nie śmieję ,tylko zastanawiam nad tym,czy nie pomyliłeś przypadkiem miejsca montażu skarpet A wiem skądinąd ,że chodzisz w białych...takie pasują najlepiej do sandałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Przecież nie ukrywam tego, a nawet już kiedyś o tym pisałem. Na letnie, zagraniczne wakacje już mam przygotowane kilka par białych podkolanówek. Do tego sandałki i niech widzi obcojęzyczny plebs, że polski obywatel podróżuje. PS. A Ty niby taki światowy człowiek Jacko, a nie wiedziałeś o tym, że wypada polską kulturę i obyczaje w świecie szerzyć? Edytowane 27 Marca 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nie tylko wypada,ale wręcz czeba!!! A Ty jesteś chyba prekursorem krzewienia oświaty za granicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No, widzę, że choć jeden wie w czym rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 jak mawia żona mego irlandzkiego kolegi " Nie różdżka , a zaklęcie jest ważne" Co do skarpet w sandałach to i Amerykanie tryndem nie grzeszą , mieszkam w turystycznej części IRL więc sporo "światowych trendów mody" tu obserwuję i raczej my Polacy nie mamy sie czego wstydzić . A juz jak wysypuja sie z samolotów podróżni to na naszym tle inne nacje w podrózy to wyglądaja jak dziady ,a od Bugu na wschód to znów przesadzaja w strojności swej , zwłaszcza panie Panów ze złotymi zębami w marynarce ,spodnie dres i lakiery juz sie nie widuje Skarpeta i sandał to nie jest polski wynalazek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Fergul11 To jeszcze zachęcę Ciebie na podróż do ojczyzny LOT-em . Zobacz jak Ciebie przyjmą ... http://wawalove.pl/Flash-mob-na-Okeciu-WIDEO-sl16622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Lotem nie latam , bo do mnie nie dolatuje , a do tego ma złą opinię tak jak rządowe ! Flash mob mówisz ....na "moim" lotnisku też urządzają nawet córcia była w grupie podrygujących , jeszcze się identyfikator ostał . Ps ; kiedyś byli zapaleni zbieracze smyczy na szyję ,więc jeśli jest między nami taki to mogę się podzielić tą z tego występu . W te święta to "Polska" do mnie przylatuje . I mam dziś ogromny problem , komu kibicować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jak to komu lepszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jak to komu lepszym żeby tak kibicować to trzeba być politykiem Ja mam do wyboru , albo kibicuję moim , albo naszym ....i co teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Polska biało czerwoni Polska biało czerwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Będzie okazja do kibicowania... w niedzielę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 żeby tak kibicować to trzeba być politykiem Ja mam do wyboru , albo kibicuję moim , albo naszym ....i co teraz ? Jak by nie było - zawsze patrz gdzie Twoje korzenie ... Skyller Nasi tak skutecznie przez ostatnie lata obrzydzili mi piłkę nożną ,że zazwyczaj czytam tylko wyniki Wolałem już oglądać Włókniarz Cz-wę(LŻ) w akcji ... szkoda ,że takie "tapnięcie" w Waszym klubie ale życzę im powrotu do lat świetności ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 żeby tak kibicować to trzeba być politykiem Ja mam do wyboru , albo kibicuję moim , albo naszym ....i co teraz ? Smutno czytać , jak szybko "zapomniełeś" skąd pochodzisz i komu należy kibicować. Mam nadzieję że to taki czarny humor , choć znając pewną panią,która po wyjeździe ,raptem po roku tłumaczyła mi ,że jej pies ,którego miała od małego w Polsce przez trzy lata ,nie rozumie po Polsku. wszystko jest możliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Mój sąsiad , parę lat temu nabył owczarka niemieckiego... i uczył się słówek / komend w j. niem. - dla psa - bo ten - cytuję : " jako że , to niemiecka rasa - rozumie tylko po niemiecku ..." Do tej pory uśmiecham się , widząc tego psa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ej co Ty mi tu fałszywie na patriotyczną nutę grasz ?! Ja niczego nie zapomniałem , ale od ponad dziesięciu lat powoli ten kraj staje się moją ojczyzną ,a dziecko więcej życia spędziło tu niż gdzie się urodziło . Tak czy inaczej ,lewy kciuk zacisnę za biało czerwonych , a prawy będę trzymał za drużynę shamrocka i tak kto nie wygra to pint of black stuff wypiję za wygranych Slainte! VS Znajomi przywieźli kota z Pl , szczepienia , opłaty , kwarantanna, kupa kasy itp, Po dwóch tygodniach kota przejechało auto , wiecie czemu , bo nie nauczyli go że najpierw trzeba spojrzeć w prawo potem w lewo i jeszcze raz w prawo a on nauczony był na odwrót z Polski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Polecam film dokumentalny "Wielkie ucieczki" .. śp. Ludwik Niemczyk. .. Wielki patriota, od lat 60-tych mieszkał w Kanadzie, do końca swych dni ( do 2013 r) mówił piękną, nienaganną polszczyzną... Nigdy nie zastanawiał się "gdzie Jego ojczyzna".... Kochał Polskę i Polaków... Skromny , mądry człowiek... Takich ludzi już coraz mniej... niestety.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Smutno czytać , jak szybko "zapomniełeś" skąd pochodzisz i komu należy kibicować. Mam nadzieję że to taki czarny humor , choć znając pewną panią,która po wyjeździe ,raptem po roku tłumaczyła mi ,że jej pies ,którego miała od małego w Polsce przez trzy lata ,nie rozumie po Polsku. wszystko jest możliwe. A ja kibicuję młodemu Sainzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Mój sąsiad , parę lat temu nabył owczarka niemieckiego... i uczył się słówek / komend w j. niem. - dla psa - bo ten - cytuję : " jako że , to niemiecka rasa - rozumie tylko po niemiecku ..." Do tej pory uśmiecham się , widząc tego psa A ja kibicuję młodemu Sainzowi nie widzę w tym nic zdrożnego ,facet ma klasę i talent , ale myślę że Sonikowi też przyklaskiwałeś ,bo bylo za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 nie widzę w tym nic zdrożnego ,facet ma klasę i talent , ale myślę że Sonikowi też przyklaskiwałeś ,bo bylo za co No ba!!! Sam popylam na czterokołowcu A co do Sainza ,to chodzi o juniora i udziela się dość dobrze w F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi