Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

HYDE PARK

JACKO29
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Oj tam, oj tam. Nie znacie się i tyle. :D  ;)

A teraz idę do Biedry.

Słyszałem, że bokserki rzucili. :devil:

Edytowane przez colins

Dobra, wróciłem. Niestety w Biedrze wszystko za małe. :D;)

Zresztą nie wiem do końca, bo jak zacząłem przymierzać, to pan ochroniarz mnie wyprowadził. :wacko:

Teraz szukam lewego sandała. :D

A skarpetki na miejscu?,...czy zamiast slipów? :D

Ja się nie śmieję ,tylko zastanawiam nad tym,czy nie pomyliłeś przypadkiem miejsca montażu skarpet :D

A wiem skądinąd ,że chodzisz w białych...takie pasują najlepiej do sandałów :D

Przecież nie ukrywam tego, a nawet już kiedyś o tym pisałem.

Na letnie, zagraniczne wakacje już mam przygotowane kilka par białych podkolanówek. Do tego sandałki i niech widzi obcojęzyczny plebs, że polski obywatel podróżuje. :D

PS.

A Ty niby taki światowy człowiek Jacko, a nie wiedziałeś o tym, że wypada polską kulturę i obyczaje w świecie szerzyć?

Edytowane przez colins

Nie tylko wypada,ale wręcz czeba!!! :D A Ty jesteś chyba prekursorem krzewienia oświaty za granicami :D

jak mawia żona mego irlandzkiego kolegi " Nie różdżka , a zaklęcie jest ważne" 

Co do skarpet w sandałach to i Amerykanie tryndem nie grzeszą , mieszkam w turystycznej części IRL więc sporo "światowych trendów mody" tu obserwuję i raczej my Polacy nie mamy sie czego wstydzić .

A juz jak wysypuja sie z samolotów podróżni to na naszym tle inne nacje w podrózy to wyglądaja jak dziady ,a od Bugu na wschód to znów przesadzaja w strojności swej , zwłaszcza panie 

Panów ze złotymi zębami w marynarce ,spodnie dres i lakiery juz sie nie widuje :) 

Skarpeta i sandał to nie jest polski wynalazek !!!

Lotem nie latam , bo do mnie nie dolatuje , a do tego ma złą opinię tak jak rządowe !

Flash mob mówisz ....na "moim" lotnisku też urządzają :) nawet córcia była w grupie podrygujących , jeszcze się identyfikator ostał .

Ps ; kiedyś byli zapaleni zbieracze smyczy na szyję ,więc jeśli jest między nami taki to mogę się podzielić :) tą z tego występu .

W te święta to "Polska" do mnie przylatuje .:)

I mam dziś ogromny problem , komu kibicować ? 

Jak to komu lepszym

żeby tak kibicować to trzeba być politykiem :)

Ja mam do wyboru , albo kibicuję moim , albo naszym ....i co teraz ?

Jak by nie było - zawsze patrz gdzie Twoje korzenie ...

Skyller

Nasi tak skutecznie przez ostatnie lata obrzydzili mi piłkę nożną ,że zazwyczaj czytam tylko wyniki :(

Wolałem już oglądać Włókniarz Cz-wę(LŻ) w akcji ... szkoda ,że takie "tapnięcie" w Waszym klubie ale życzę im powrotu do lat świetności !

Smutno czytać ,  jak szybko "zapomniełeś" skąd pochodzisz i komu należy kibicować. Mam nadzieję że to taki czarny humor , choć znając pewną panią,która po wyjeździe ,raptem po roku tłumaczyła mi ,że jej pies ,którego miała od małego w Polsce przez trzy lata ,nie rozumie po Polsku.  :thumbsdown: wszystko jest możliwe.

• Upvote 1

Mój sąsiad , parę lat temu nabył owczarka niemieckiego... i uczył się słówek / komend w j. niem. - dla psa - bo ten - cytuję : " jako że , to niemiecka rasa - rozumie tylko po niemiecku ..."

Do tej pory uśmiecham się , widząc tego psa :D

• Upvote 1

Ej co Ty mi tu fałszywie na patriotyczną nutę grasz ?! 

Ja niczego nie zapomniałem , ale od ponad dziesięciu lat powoli ten kraj staje się moją ojczyzną ,a dziecko więcej życia spędziło tu niż gdzie się urodziło .

Tak czy inaczej ,lewy kciuk zacisnę za biało czerwonych , a prawy będę trzymał za drużynę shamrocka i tak kto nie wygra to pint of black stuff wypiję za wygranych Slainte!

polska.gifVS wybrzezekoscisloniowej.gif

guinness2.jpg

Znajomi przywieźli kota z Pl , szczepienia , opłaty , kwarantanna, kupa kasy  itp, 

Po dwóch tygodniach kota przejechało auto , wiecie czemu , bo nie nauczyli go że najpierw trzeba spojrzeć w prawo potem w lewo i jeszcze raz w prawo :) a on nauczony był na odwrót z Polski .

Polecam film dokumentalny "Wielkie ucieczki" .. śp. Ludwik Niemczyk. ..

Wielki patriota, od lat 60-tych mieszkał w Kanadzie, do końca swych dni ( do 2013 r) mówił piękną, nienaganną polszczyzną...

Nigdy nie zastanawiał się "gdzie Jego ojczyzna".... Kochał Polskę i Polaków...

Skromny , mądry człowiek...

Takich ludzi już coraz mniej... niestety....

• Upvote 1

Smutno czytać ,  jak szybko "zapomniełeś" skąd pochodzisz i komu należy kibicować. Mam nadzieję że to taki czarny humor , choć znając pewną panią,która po wyjeździe ,raptem po roku tłumaczyła mi ,że jej pies ,którego miała od małego w Polsce przez trzy lata ,nie rozumie po Polsku.  :thumbsdown: wszystko jest możliwe.

A ja kibicuję młodemu Sainzowi :D

Mój sąsiad , parę lat temu nabył owczarka niemieckiego... i uczył się słówek / komend w j. niem. - dla psa - bo ten - cytuję : " jako że , to niemiecka rasa - rozumie tylko po niemiecku ..."

Do tej pory uśmiecham się , widząc tego psa :D

:jump:  :laie_67:

A ja kibicuję młodemu Sainzowi :D

nie widzę w tym nic zdrożnego ,facet ma klasę i talent , ale myślę że Sonikowi też przyklaskiwałeś ,bo bylo za co

:jump:  :laie_67:

nie widzę w tym nic zdrożnego ,facet ma klasę i talent , ale myślę że Sonikowi też przyklaskiwałeś ,bo bylo za co

No ba!!! Sam popylam na czterokołowcu :D

A co do Sainza ,to chodzi o juniora i udziela się dość dobrze w F1