toruńczyk Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 No nie ! Poczucie humoru to mam ale nie wiem czy tej strony nie należałoby przenieść do tematyki "luźniejszej" ? A dlatego ,że dyskusja jest jeszcze "rozwojowa" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Efekt puszczenia bąka w Smarcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Fergul 11 Ty jednak za "swoimi" byłeś ... A ja wynik czytam i spokojnie kawkę spijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Wilk syty i owca cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Fergul11 - musiałeś trzymać te oba kciuki cały czas, nie mogłeś tego prawego puścić w drugiej połowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ...i znów wstyd http://panoramairl.com/dzialacz-pzpn-zamiast-na-aviva-stadium-trafil-do-aresztu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Co za "nie cywilizowany : kraj U nas się nie czepiają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Łachudra w każdym kraju się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Taka skoczna melodyja.... https://www.youtube.com/watch?v=OfNyH_o6zNE LOL Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez tomala117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Oglądałem dzisiaj produkcję Tesli,całkiem faje wozidło. Do setki w 5.4sek,zasięg 480km,prędkość max.200kmh,na bateriach litowo-jonowych o wadze 544kg zamontowanych pod podłogą ,płasko.Bateria o grubości 10cm obniża środek ciężkości.Bagażnik pojemności ponad 1000L! z tyłu ,plus 150L z przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tesla super auto z super serwisem ASO Tylko co z tego przejadę 480km i gdzie się podepnę jak gniazdek nima!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A czy ja każę Ci ją kupować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Piszę o samochodzie i jego praktyczności ,a nie o kupowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Skoro produkcja idzie taśmowo,to widocznie inni nie maja takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Honda Cifik....ha. ha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Poszukuję właściciela QQ, który został laureatem konkursu na najładniejsze zdjęcie w m-cu LUTY 2015 Proszę o kontakt - w celu dodania nicka do ramki w Naszej Klubowej "Galerii Slaw" http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/99283-hall-of-fame-galeria-sław-nkp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ISIS przy tym to mały Pikuś !!! i jeszcze gdybyście nie mogli zdecydować się jakie kupić "wino" stojąc przed regałem w sklepie podsyłam Wam taki mały poradnik . Jako kibic stoję z boku i przyglądam się , a do tablicy wywołano Kraków i Wawe i co ? Autobusem jedzie chłopak i czyta książkę. Na przystanku wsiada elegancka pani. Chłopiec ustępuje jej miejsca. Pani siada i zagaduje: - Pewnie jesteś, chłopcze, z Krakowa. - Jak pani na to wpadła? - Ustąpiłeś mi miejsca. - A pani to pewnie rodowita warszawianka? - Rzeczywiście! Jak na to wpadłeś? - Nawet "dziękuję" pani nie powiedziała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 :D Proszę tu nie szerzyć antagonizmów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 :D Proszę tu nie szerzyć antagonizmów ... ....nie ,no skąd gdzież bym śmiał . Na dworcu w Malborku w ubikacji sika dwóch panów . Krakus i Warszawiak . Po skończeniu Krakus idzie myć ręce a Warszawiak wychodzi. Krakus znad umywalki odwraca się do wyjścia i rzuca z przekąsem -W Krakowie po sikaniu myje się ręce . -A w Warszawie nie sika się po rękach ,odpowiada na to Warszawiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 I któremu tu wierzyć ? Twoje zdanie w tym temacie znam .... a ja już dawno jestem apolityczny . Założyłem własne stowarzyszenie - RWD (Ratuj Własną D..ę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nie znasz ! Jedni są zbyt liberalni , drudzy zbyt radykalni , a to co oferuje środek .....z resztą coraz to mniej mnie to dotyczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 KUKIZ ja wybieram jego razem będziemy śpiewać ..............ksiądz proboszcz już się zbliża ,już puuuuka do mych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Turbo Duck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) O proszę tera test browarów a mego teścia nie widzę ,ten to dopiero tester fest testował by miesiąc i dalej by żył Na starość człek dziecinnieje! Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Niejeden po takim brawurowym wykonaniu stałby się prawdziwym melomanem muzyki poważnej . http://www.vidiload.com/9838/twerking-2-0/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi