toruńczyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Jacku dziękuję ! Oby cieszyła i sprawowała się jak były już Qq ! Masz jak w banku Sławku ,ale kiedy Ty dziadkiem zostaniesz ? Pewnie prędzej ja ją wyzłomuję Edytowane 8 Grudnia 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Może i tak być. Ciekawe czy te nowe Mazdy są lepiej zabezpieczone antykorozyjnie niż te wcześniejsze? Całkiem niedawno oglądałem "trójkę", bodajże z 2009 r. i też już pokazywały się ogniska korozji. Nawet jeśli w obecnych Mazdach zabezpieczenie jest lepsze, to chyba pokusiłbym się na Twoim miejscu o wykonanie dodatkowej ochrony antykorozyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) To Ty już chcesz zabezpieczyć swoje auto ...? dobrze radzisz ? ! Statystycznie wygląda ,że w moich rękach Madzia wytrzyma i nie puści farby Edytowane 8 Grudnia 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Hehe, tylko bez fuszery mi tam. Zrób to porządnymi środkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 No to Edward zaraz się pojawi i ...collinite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jak ją odbiorę to przyjadę do Ciebie albo Ty do mnie i wspólnie ją "zakonserwujemy" Może Jacka weźmiemy do pomocy ... albo Twojego szwagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jakieś 4.5 h jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 I jestem i nie mam dobrych wiadomości o lakierze na dzisiejszych mazdach Adam on rysuje się ocierając o powietrze podczas jazdy,jak kupisz to jedz do auto detalingu na położenie powłoki ochronnej a jaką to zobaczysz ile zostanie w portfelu,845 nie zabezpiecza przed rysowaniem się lakieru! https://m.youtube.com/watch?v=LgG-ZLPZj0U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dzisiejsze samochody, to już chyba wszystkie mają lakiery-zdrapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Ten wynalazek sprawdziłem już na Qq .Położyłem go w czerwcu a jak lakier wyglądał przed sprzedażą Qq pewnie widziałeś ? Nowy nabytek też namaszczę C. Gorzej pewnie będzie z podwoziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Adam ja szczegółowo nie widziałem bo w słońcu wszystko widać Podwozie zaraz ci znajdę mapkę z zakładami mi za 500zł zabalsamowali wszystko Colins właśnie Mazda kładzie cienko lakieru samochody mają być do trzech lat !!!!!! Proszę Adam gdzieś sobie znajdziesz a robota przy nowym do zabezpieczenia to marzenie http://www.rustcheckcorolon.pl/nasza-siec-warsztatow Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 I pomyśleć,że codziennie przejeżdżam koło zakładu w Sosnowcu na Dobrzańskiego. A ode mnie można kamieniem dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dzięki za info. Odnośnie ich lakierów to może cokolwiek z opinii do nich dotarło bo ten Soul Red jest trójwarstwowy i za dodatkową dopłatą. Oczywiście czas pokaże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Czy 3 czy 4 warstwowy to ceramikę warto położyć, no chyba że lubisz w słońcu patrzeć na ryski Najmocniejszy i najdroższy to Ceramic PRO Strong 4.0 9H !!! Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Szanowny Colinsie ! Z radością donoszę ,że w sytuacjach awaryjnych mam czym się kulać ! Jak Wam się ten zabytek podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Silnik 1.2 czy 1.3 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Nie zgadłeś To jest KAFER 1584cm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Chwaliłeś się Adamie już mi wcześniej, że zięć Ci takiego użyczył. Pewnie ma wyrzuty po tym, jak musiałeś obcego prosić o pomoc w sprzedaży auta. Wracając do Twojego Garbuska, który pochodzi jeszcze z czasów, gdy VW był prawdziwym samochodem, a nie tym co teraz , uważam, że jest on tak podobny do Mazdy, na którą oczekujesz, że na Twoim miejscu zastanowiłbym się czy jednak nie zrezygnować z zakupu Maździnki. Podejrzewam, że za Garbim wodzi wzrokiem więcej białogłów niż za przyszłym nabytkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 No ale szkoda szyb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ten szacowny "garbus" jest Twoją własnością Adamie? Jeśli tak - to szacunek proszę Pana!!! Piękny stan , piękny egzemplarz ♥ Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 A nie mówiłem Adamie, że wodzą. Bo za Mazdą to tylko korozja będzie się uganiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 eee tam....Mazda też jest Jak jutro wygram "kumulejszyn" , to sobie czerwoniastą 6 strzelę ! A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 I tego Ci z całego serca życzę ,dla tego ja nie zagram jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Może jak miałbym tyle lat co ten Garbusek to pewnie bym takim pojeździł ... ....na podryw . Teraz to tylko opinie mogę sobie "poderwać " ,) Ale jak Skyler wodzi oczęta za Madzią to znak ,że też dobrze wybrałem O jeżdzie VW już nie wspomnę .... po prostu na nowo muszę się nauczyć jeżdzić.. Ale wóz ! Byle d... wiózł - jak mawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi