krajesiak Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mam do Was pytanie (Tofu, DINO). Na co może wpływać za wysokie ciśnienie gazu (1,2 bara)? Wiem, że powinno być 1bar. Przy 1bar pętliło mi moje czerwone hany, po zwiększeniu ciśnienie na reduktorze do 1,25 nie pętli. Chciałbym się dowiedzieć czy ma to jakiś wpływ na zużycie samego lpg i elementów instalacji. Na pewno wpływa na sam wtryskiwacz bo tłoczek ma cięzej ale jak jest z resztą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 1.2 to normalne ciśnienie, ja mam 1.5 i jest gitt, poza tym hanki reguluje się ciśnieniem i nie ma innej możliwości jak jego podniesienie aby zwiększyć wydajność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ok. Dzisiaj wymieniam zavoli na tura bo przejechałem już na nim kilkadziesiąt tys. i przy większym obciążeniu potrafi zrzucić mi na benzynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 a ciśnienie ustawiłeś tak samo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wymiana dziś wieczorem. Będę to z Nikodemem robił, więc myśle że ogarnie temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 e no to spoko, to On pochyla się nad takimi autami ;D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 U mnie robił wszystkie przeróbki. Trudno się z nim umówić ale jak już się spotkamy to naprawdę rzeczowy chłopak. Jesteśmy bardziej na płaszcyźnie znajomi niż klient/gazownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jesteśmy bardziej na płaszcyźnie znajomi niż klient/gazownik. no to może faktycznie inaczej, bo opinie o jego słowności sa różne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dokładnie dosyć ortodoksyjna postać ukształtowana na lpg forummm... Ale na pewno wie co robi ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.