BartoszN Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) kurcze nawet felgi od Kia pasuja stylistycznie Edytowane 7 Czerwca 2014 przez BartoszN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wucash666 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Pomysł z siatką jak najbardziej do wykorzystania. Zamieszałeś mi głowie tym czarnym matowym dachem... Możesz pochwalić się jeszcze własną wersją ochrony progów wewnętrznych? Tylko dla pewności to jest biały - nie perła? Edytowane 8 Czerwca 2014 przez wucash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 to jest perła, ochrona progów to poprostu czarna folia, taka sama jak ta na dachu, okleina od dolnej uszczelki na progu drzwi do samego dołu.przy zamkniętych drzwiach jest to nie widoczne ale chroni przed porysowaniem przy wsiadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wucash666 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 to jest perła, ochrona progów to poprostu czarna folia, taka sama jak ta na dachu, okleina od dolnej uszczelki na progu drzwi do samego dołu.przy zamkniętych drzwiach jest to nie widoczne ale chroni przed porysowaniem przy wsiadaniu. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Yanek,wybrałeś Białą Perłę,kolor raczej chroniący od słońca,a dałeś sobie nad głowę "ocieplacz" w postaci czarnej folii Wygląda to ładnie,nie powiem.Ale wiem jak ciemny kolor ściąga słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wucash666 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Ja pytałem o kolor bo w tym tygodniu zamawiam i dalej nie wiem perła czy biały... :/ byłem w salonie oglądałem na żywo nadal mam dylemat Ale widząc zdjęcia Yanka chyba jednak perła Sorry za offtopic... Edytowane 8 Czerwca 2014 przez wucash666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 nie wybierałem kolory by był praktyczny ale by mi się podobał a z czarnym dachem podoba mi się szczególnie, poza tym od czego klimatyzacja z...zabójczym i potwornie drogim czynnikiem 1234yf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Yanek,wybrałeś Białą Perłę,kolor raczej chroniący od słońca,a dałeś sobie nad głowę "ocieplacz" w postaci czarnej folii Wygląda to ładnie,nie powiem.Ale wiem jak ciemny kolor ściąga słoneczko Na na pewno ściąga bardziej niż biały ale są kolory które ściągają bardziej. Ogladałem kiedyś w tv test. Identyczne samochody w kilkunastu egzemplarzach (oczywiście w różnych kolorach). Plac równomiernie nasłoneczniony. 4 godziny stania w słońcu i pomiar temperaty w środku. Co ciekawe najbardziej (różnica wyraźna poza błędem pomiaru) nagrzał się samochód czerwony. Potem zielony, niebieski i dopiero na czwartej pozycji czarny. Rożnice pomiędzy kolejnymi też były wyraźne. Taka ciekawostka. Wszyscy myślą, że czarny nagrzewa się najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Poza tym gdyby dach szczególnie ściągał promienie słoneczne i powodował większe nagrzanie kabiny....w końcu przez pół roku mamy zimę, czasem też świeci w trakcie jej trwania słońce, dzięki temu wnętrze się samo ogrzeje kolejny upgrade QQ, listwa na przód, ale nie z katalogu NISSAN bo 650 zł za kawałek srebrnej listewki to jakiś absurd, i listwa na tylna klapę, także zrobiona samodzielnie z listew na metry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 ... kolejny upgrade QQ, listwa na przód, ale nie z katalogu NISSAN bo 650 zł za kawałek srebrnej listewki to jakiś absurd, i listwa na tylna klapę, także zrobiona samodzielnie z listew na metry. Fakt Nissan przesadza z cenami takich akcesoriów... Fajny patent z tymi listwami na metry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 najtrudniejsze było przy tylnej listwie zrobienie łuków po lewej i prawej stronie, szlifierka i 40 minut mierzenia i pasowania ale się udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Yanekoktagon jaki masz rozmiar oczek w osłonie chłodnicy? oraz, romb czy plaster miodu ? Edytowane 30 Czerwca 2014 przez Makrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 U mnie już jest zamontowany romb 5x3,5mm Taki sam rodzaj miałem w poprzednim QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Bardzo chwaliłem Nissana za wprowadzenie wielu uwag naszych - użytkowników w Nowym Qq ale z tą osłoną też się 'nie popisał' . Trzeba sporządzić następną listę usterek aby samemu nie poprawiać "autora" i też nie kaleczyć rąk ! Może w liftingu o tym nie zapomni ? Edytowane 30 Czerwca 2014 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duncho Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Yanekoktagon, Gdzie kupić chromowane wykończenia? Czy możesz podzielić się link i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) co do siatki mam romb o najmniejszym formacie oczek, co do listew, na tył kupiłem na metry na allegro listwę chromowaną o szerokości 4 cm i ją przycinałem i szlifowałem rogi, przód to tzw listwa chromowana krawędziowa o o wymiarach 10 mm a długość to 98cm. musi ona mieć możliwość montażu na krawędziach około 7 mm, również dostępna na allegro, ja oba towary kupiłem u jednego sprzedawcy, obecnie w ramach zabawy polakierowałem tą przednią na czerwono bo kupowałem pierwotnie dwa metry i mi zostało, nawet fajnie to wygląda, nie wiem czy będę zakładać chrom czy zostawię czerwoną. tak się to prezentuje. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Yanekoktagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Dodało agresji . Tylko nie naklejaj znaczka TDI będzie Golf ,żart. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 co do siatki mam romb o najmniejszym formacie oczek, co do listew, na tył kupiłem na metry na allegro listwę chromowaną o szerokości 4 cm i ją przycinałem i szlifowałem rogi, przód to tzw listwa chromowana krawędziowa o o wymiarach 10 mm a długość to 98cm. musi ona mieć możliwość montażu na krawędziach około 7 mm, również dostępna na allegro, ja oba towary kupiłem u jednego sprzedawcy, obecnie w ramach zabawy polakierowałem tą przednią na czerwono bo kupowałem pierwotnie dwa metry i mi zostało, nawet fajnie to wygląda, nie wiem czy będę zakładać chrom czy zostawię czerwoną. tak się to prezentuje. Yanekoktagon Według mnie kolor czerwony pasuje. Ciekawy pomysł. Też myślę aby tą listwę zakupić. Tylko mam już pieluchę i czy nie będzie to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 O kurwuś, super ta czerwień wygląda! zastanawiam się, jakby to było z czarnym lakierem.... Yanek, ale z Ciebie Adam Słodowy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 dzięki:) kocowy efekt zabaw z osłoną chłodnicy, siatka zamontowana od razu po odbiorze auta, potem srebrna listewka która nastepnie została w ramach próby została oklejona czerwoną folią, podocinałem pozostałości listewki i zrobiłem użebrowanie pionowe, wszystko jest poprostu wciśnięte i łatwe zarówno w montażu i demontażu nie pozostawiając śladów. jestem ciekaw Waszych opinni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) ja bym tych pionowych kratek na czerwono nie robił. Tylko pozioma listwa. Edytowane 7 Lipca 2014 przez seta21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 no wlasnie sam sie zastanawiam....ale dzieki za opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duncho Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Cześć Yanekkoktagon, Czy mógłbyś zrobić zdjęcie, jak został zainstalowany grill? Nie mam pojęcia jak dopasować go w.. Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciu Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 te czerwone pionowe kratki kojarzą mi się teraz z paszczą rekina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 A nowe qq nie ma relingow juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi