Edek01 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Od kiedy Nissana przejęło Renault to wszystko już przystoi !! Mało tego Nissan-Renault kupił Ładę o i teraz to będą robić samochody -Gniotsia nie łamiotsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekns Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Sąsiad ma logana jeżdzi do pracy 60 km jest cały heeepi niedawno córce kupił takiego samego Dużo tiid jeździ w twojej okolicy ,bo ja tu w Malborku chyba jestem sam. Edytowane 13 Września 2014 przez leszekns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Jedz do Renault może tanie policzą za ten wahacz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekns Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Dzisiaj zrobiłem w Elblągu 405 zł Teraz to dopiero komfort jazdy czuć Odkryłem kolejną usterkę Mianowicie oberwał się zagłówek pasażera lata jak stary błotnik od wueski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Naprawili jedno drugie popsuli dziękuje za taki warsztat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Odkryłem kolejną usterkę Mianowicie oberwał się zagłówek pasażera lata jak stary błotnik od wueski Sam się nie oberwał. Ktoś mu wydatnie pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi