helfi Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Panowie potrzebuję kupić dwie gumy, które są na klapie bagażnika HB i przy zamykaniu dociskają tylną półkę aby nie latała na dziurach. Nie mogę tego nigdzie znaleźć. Nie wiem jak fachowo się to nazywa. Dla mnie to jest odbojnik, ale może fachowo to się inaczej nazywa. Czy ktoś mógłby pomóc w zlokalizowaniu tej części ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Fakt masz racje . Zagadaj do kogoś kto sprzedaje klapę i być może ci wyciągnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Raczej marne szanse. Szrot albo jak pisał kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.