Gość gravedigger Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 > Witam! > > Mam Nissana Almerę H 16 1,8 Hatchback 3D z 2003r. > Nigdzie nie mogę dostać amortyzatorów do niej. > Szukałem w Japan Cars, Inter Cars, Moto Sklep i nigdzie > nic nie ma. Słyszałem, że dobre są gazowe Kayaba ale nikt ich nie ma. > > PROSZĘ o pomoc w zakupie amortyzatorów. Chociaż jakiś kontakt, sklep, itp. Mieszkam w Warszawie. > > Pozdrawiam > > Artur > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Znam jednego gościa w Wawie, brałem od niego wahacze. Ma dobry dostęp do części za niską cenę(amorki KYB miał po 177 zeta/sztuka, wahacz 170), zagadaj przez gg (4599791). Nie wierzę, że do N16 nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTUR-CEGŁA Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 ja kupowałem amory tanio na ostrobramskiej na przeciwko mc donalda.maja nowe i z rozbitków.polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.