Gość pozor2008 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam, jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumialosc. Kupilem niedawno Almere z 2002 ,model po FL.Chce zdemntowac kierownice lecz nie wiem jak zdemontowac poduszke-jesli taka mam wogole zamontowana. Czytalem instrucje serwisowa lecz w mojej kierownicy nie ma lewej strony zaslepki pod ktora jest sruba na torx. Moge zdjac tylko tylko ta pokrywke pod spodu kierownicy ale tam zadnej sruby nie mam. Bardzo prosze o pomoc jak mam to zrobic.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jak z lewej albo prawej masz pilot to musisz go odkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgeca Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam, jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumialosc. Kupilem niedawno Almere z 2002 ,model po FL.Chce zdemntowac kierownice lecz nie wiem jak zdemontowac poduszke-jesli taka mam wogole zamontowana. Czytalem instrucje serwisowa lecz w mojej kierownicy nie ma lewej strony zaslepki pod ktora jest sruba na torx. Moge zdjac tylko tylko ta pokrywke pod spodu kierownicy ale tam zadnej sruby nie mam. Bardzo prosze o pomoc jak mam to zrobic.pozdrawiam Musisz od góry poduszki delikatnie podgiąć takie osłony z tworzywa. Nie masz się czego obawiać są one wykonane z elastycznego tworzywa. Pod nimi znajdziesz takie dwa metalowe wąsy zakończone kółkami. Musisz je ściągnąć do siebie. Jak to zrobisz poduszka będzie wolna i będziesz ja mógł zdjąć. Rzuć okiem na poniższe zdjęcie, zrozumiesz o co mi chodzi: Ps. Pilota od radia nie jest istotny ... czy masz czy nie masz, poduszka schodzi tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Były dwa rodzaje mocowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retros Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 temat ciekawy , sam chętnie zciągne kierownice i zaglądne do środka bo czasami kierunkowskaz mi nie odbija - ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.