Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Shark1500 i BARAKUDA - 100kkm przebiegu

DINO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mam pod opieką Toyotę Avensis, ma przejechane 100kkm na gazie, zestaw to TECH214, Barakuda i Shark1500, filtry wymianiane jak się nie zapomni, czyli jakieś 4 razy w tym czasie :D :D :D, ostatnio przyjechał na wgranie nowego softu i odrazu trzeba było wystroić, AFR na LPG w OL 12 :D :D :D korekty paliwowe tak samo jak na PB ani razu nei było ubogo na zegarze :D czyli reduktor i wtryski wytrzymały 100kkm jazdy na dryndzie :D stosunek jakość - cena rewelka :D

przez ten czas ani razu nei regulowane zawory, ostatnio zaczął kiwać i po sprawdzeniu na jednym skończył się luz, po zmianie szklanek auto dalej jeździ, czyli nie prawdą jest, że te silniki nie nadają sie do gazu, :D 

02_06_2014__11_38_46.jpg

02_06_2014__11_38_41.jpg

02_06_2014__11_25_52.jpg

02_06_2014__11_10_42.jpg

02_06_2014__11_05_05.jpg

można by ew ,,wiszisz cały  problem polega na tym że Dominika gada z elmem bt a mój nie ,,i to jest felerny rocznik a znalazłem notki serwisowe że to tak jest

u mnie korekta  długa jest na 0,06+  i na techu poszło na bogato tak jak widziałeś na spotkaniu ...

idzemy w AFeRę z Dominikiem i jednym jeszcze kolegą tak że będzie w końcu to zrobione na poważnie

no czas najwyższy :D :D jak w trzech to mierzcie lm02 a nie 1 bedziesz miał logowanie pod obd itd :D 

a jak chcesz spróbować to podesle Ci fejsa do techa pod OBD to co na scrinach to ten sam co u Ciebie siedzi tylko trzeba soft zaktualizować :D 

a jak nie będzie gadał to damy znac do firmy i dorobia komunikację :D

ta moja fracja nie chce się łączyć nawet z twoim kompem a z Dominika z 99 już wsio gada ,,

na razie chce

wsadzić wałki od N/a

pomodzić coś z wydechem

i wystroić na 1.2 bara oscylacja w 230 -240 KM na ELPI DZI

• 2 tygodnie później...

Dino,  a czy do Mazdy 6 ,1,8 lub 2,0 mozna zalozyc gaz, bo są rozne opinie ze potrzeba lubryfikator ale to podobno nic nie daje tylko zwieksza koszta montazu,  Znajomy szuka takiej mazdy i będzie chciał zagazować,

mazda 1.8 ostatnio wyjechała odemnie taka :D, czyli chyba się da, a mazdą 2.0 jeździ @Diabeł instalację zmienialiśmy na pikniku 2 lata temu i jeszcze jeździ czyli chyba OK, lubryfikacja hmmm, sam nie wiem, dla mmnie nie ma żadnego sensu, ważne jest aby auto dobrze wystroić 

600/190 41L, pływak podgięty, czyli praktyczni max do wybrania, tylne mocowanie przerobione aby siedzenia były w pełni funkcjonalne