posimek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam Czy ktoś przymierzał się do wymiany radia? zamierzam się do tego zabrać ale jakoś nie mogę znaleźć sposobu delikatnej wybudowy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Niby nie, ale na jakie chcesz wymienić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=8FUwaBEBPGo#t=10 Edytowane 5 Czerwca 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekns Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jak poszło kolego z tym radiem daj znać bo też bym się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posimek Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jak poszło kolego z tym radiem daj znać bo też bym się skusił Hej:) Poszło banalnie wymiana jest bajką i nic specjalnego nie potrzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Co wstawiłeś? Jakieś foto ? Edytowane 29 Listopada 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posimek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Witam poniżej info o radiu zgodnie z prośbą Manixa Edytowane 6 Grudnia 2014 przez posimek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posimek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Radio kupione na Aliexpress z przesyłką wyniosło około 1100zł. Jest ono dopasowane i dedykowane do m.in TIIDY. Jeśli chodzi o sterowanie z kierownicy można sobie samemu programować który przycisk czym ma sterować. ( mogłoby być ze dwa przyciski więcej na kółku;) ). Radio posiada Wi-Fi więc jak w trakcie jazdy nawigacja pobiera dane o ruchu. Sprzedawca przysłał je z aktualnym IGO na całą Europę. Osobiście wgrałem sobie automape. Jesli chodzi o moduł telefonu to po BT łączy sie z telefonami o tyle fajne jest to ze na radiu można na wyświetlanej numerycznej klawiaturze wybierać numer. Podłączenie było banałem była dostarczona kostka z przejściówką do Nissana. Cała zamiana trwała 30 min. Sorki za jakość fotek ale nie mam jak ostatnio dorwać mojego samochodu w ciągu dnia;) Jeszcze jedno radio oparte na systemie ANDROID 4.1. Możliwość podłączenia zewnętrznego monitorka więc mój Młody na tylnym siedzeniu może oglądać filmy Edytowane 6 Grudnia 2014 przez posimek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Radio super ale cena już nie no ale ma Navi i fikołka można sobie obejrzeć Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki Filmik się przydał . Edytowane 6 Grudnia 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posimek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzięki Filmik się przydał . Dzięki za filmik dał mi odwagę na zamianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziootek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam Radio kupione na Aliexpress z przesyłką wyniosło około 1100zł. Jest ono dopasowane i dedykowane do m.in TIIDY. Jeśli chodzi o sterowanie z kierownicy można sobie samemu programować który przycisk czym ma sterować. ( mogłoby być ze dwa przyciski więcej na kółku;) ). Radio posiada Wi-Fi więc jak w trakcie jazdy nawigacja pobiera dane o ruchu. Sprzedawca przysłał je z aktualnym IGO na całą Europę. Osobiście wgrałem sobie automape. Jesli chodzi o moduł telefonu to po BT łączy sie z telefonami o tyle fajne jest to ze na radiu można na wyświetlanej numerycznej klawiaturze wybierać numer. Podłączenie było banałem była dostarczona kostka z przejściówką do Nissana. Cała zamiana trwała 30 min. Sorki za jakość fotek ale nie mam jak ostatnio dorwać mojego samochodu w ciągu dnia;) Jeszcze jedno radio oparte na systemie ANDROID 4.1. Możliwość podłączenia zewnętrznego monitorka więc mój Młody na tylnym siedzeniu może oglądać filmy Zdradź tajemnicę, jaki to model radia? Na tej stronie jest ich trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posimek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zdradź tajemnicę, jaki to model radia? Na tej stronie jest ich trochę zaraz poszukam bo jest "no name" http://www.aliexpress.com/item/For-Hyundai-Azera-Grandeur-6-2-inch-car-DVD-Player-with-GPS-NVI-Free-4GB-map/1836229623.html to jest coś w tym stylu, osobiście kierowałem się opcją polskiego menu. praktycznie wszystkie maja to samo. To które jest tu jest o tyle fajniejsze niż moje, że można w nim mikrofon pociągnąć gdzie pasuje. Moje ma na stałe w obudowie mikrofon i czasem jak szybko jadę lub mocno chodzi nawiew muszę mówić do radia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi