fiestunia Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam mam zamiar kupić primere p12 mam do was prośbę czy możecie rozkodować vin: SJNFBAP12U012UO12993 a może jakieś dane serwisu? Przepraszam jeżeli pisze w złym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Popraw vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiestunia Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Właśnie taki dostałem od "właściciela": SJNFBAP12U012UO129938 i wyskakuje mi wszędzie że jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 zobacz sam ze sie powtarza ciag znaków 12U0 z tym ze drugi ma "O" zamiast "zero" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiestunia Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ten vin powienien wyglądać tak: SJNFBAP12U0129938, jeżeli możesz coś znaleźć to byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psujaut Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) http://www.autodna.pl/vin/SJNFBAP12U0129938 http://japancars.ru/index.php?route=catalog/nissan&ext=BA2&vin=SJNFBAP12U0129938&cfg_id=37&cat=1 Edytowane 9 Czerwca 2014 przez psujaut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiestunia Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 dzięki ale szukam czegoś bezpłatnego - niby "własciciel" twierdzi że jest to rok 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 MARKA Nissan MODEL Primera TYP Hatchback ROK PRODUKCJI 2003 SKRZYNIA BIEGOW Manual POJEMNOSC 1769 RODZAJ PALIWA Petrol+Gas LICZBA DRZWI 4/5 MOC 85 kW / 116 KM OPIS grafitowy-metallic, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, system nawigacji, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tapicerka welurowa, podgrzewane fotele, czujnik deszczu, kierownica wielofunkcyjna, podgrzewana przednia szyba, ABS, ASR, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser, alufelgi, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiestunia Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 dzięki wielki, już data produkcji się nie zgadza ciekawe co jeszcze z nim nie jest tak. (Petrol+Gas ) to znaczy że ma fabryczną instalacje gazową?? grafitowy-metallic - on jest zielony metalik link do ogłoszenia: http://allegro.pl/show_item.php?item=4311455799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psujaut Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) poszukaj innego auta, nie kupuj primery to "gówno" na kołach, a dodatkowo 2003 rok z takim przebiegiem w niemcach to na 1000% przekręcony licznik-takie jest moje zdanie, niestety sam to mam :-(, jak już koniecznie chcesz nissana to zdecydowanie polecam MAXIME !!! Edytowane 9 Czerwca 2014 przez psujaut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) dzięki wielki, już data produkcji się nie zgadza ciekawe co jeszcze z nim nie jest tak. (Petrol+Gas ) to znaczy że ma fabryczną instalacje gazową?? grafitowy-metallic - on jest zielony metalik link do ogłoszenia: http://allegro.pl/show_item.php?item=4311455799 Nie no traktuj te darmowe dekodery z przymrużeniem oka. To ze samochód jest z 2004 nie oznacza ze go wyprodukowali w 2004 a w np w grudniu 2003. Druga sprawa to szyby na których może być rok wstecz. ( i tak jest) 114 tys to on miał ale 7 lat temu. Za czysty , daj sobie spokoj Edytowane 9 Czerwca 2014 przez wostok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinsan Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 W/g mnie gra nie warta świeczki,możesz się wpakować.Przebieg jak najbardziej nie realny do rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandii240 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Można trafić na samochód który mam mały przebieg, ale to od razu widać po samochodzie. Widziałem ostatnio peugeot 307 z 2001 roku i miał przejechane tylko 27 tysiecy! i tylko serwisowany w serwisie Peugota i jeden własciciel od nowosci. Nigdy nie zwracałem na przebieg tylko na stan samochodu a to dużo mówi, wiadomo liczniki zawsze były cofane. Wszystkie samochody które są sprzedawane mają srednio tylko 160 tys kilometrów a polak jest przyzwyczajony ze to orginalny przebieg. To jest prawdziwe ogłoszenie http://www.allegrofun.pl/show/4429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikosDyzma77 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Z rokiem produkcji jest o tyle problem, że data wyjścia ze stoku niemieckiego dealera datowana jest na 02.2004. Data produkcji to zaś 08.2003.Lakier wygląda na oryginalny, ale bez czujnika grubości lakieru ani rusz. Dla tego pojazdu, kod koloru nadwozia to: DV9.- http://www.uniquecarsandparts.com.au/colour_codes_nissan_datsun_H-Z.htmPo zdjęciach widać, że niektóre elementy są dość wyeksploatowane. Nie widać tego ani po stanie licznika, ani po lakierze. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez NikosDyzma77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabson Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam. Jako, że wszystko robie od końca to stałem się najpierw posiadaczem Primerki a teraz chciałbym się dowiedzieć nieco więcej na temat tego auta. Będę wdzięczny za rozkodowanie VIN. W szczególności chodzi mi o wyposażenie tego modelu. VIN: SJNTEAP12U0002656. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam Gabson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Witam. Jak wszystko robisz do końca i przypuszczam iż dobrze, to te pytanie powinieneś zadać tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/13677-numer-vin-rozkodowanie-strony-internetowe/page-24 Jest to osobny temat do sprawdzania VIN, a w ten sposób to się robi bałagan na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi