pele Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ile orientacyjnie kosztuje serwis klimatyzacji do almerki+filtr kabinowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ile orientacyjnie kosztuje serwis klimatyzacji do almerki+filtr kabinowy do TINO około 170+filtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grrruby Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A filtr coś +/- 20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ja dziś reanimowałam klimę .... koszt 130 zł. + filtr 50 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistii Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Około 125zł z filtrem już wliczonym i ozonowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 i jeszcze jedno: jaki jest najlepszy filtr kabinowy z klimą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 kolego ten filtr wyłapuje tylko syf wpadający do kabiny. możesz kupić taki za kilkanaście zł i zmienić go 2-3 razy w roku. ja tak robię,że te przynajmniej 2 razy zmieniam, bo nie rozwijają się tak wirusy i bakterie. a jeżdżę sporo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.