Leosiek123 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam niestety z powodu nadpalenia muszę wymienić wyświetlacz i ramkę wokół niego, stąd moje pytanie: czy wyświetlacz z ramką od wersji angielskiej będzie pasował? Jeden ze sprzedawców na allegro twierdzi, że uchwyty od ramki nie będą pasowały natomiast inny twierdzi, że bez problemu przełożę. Drugie pytanie - z tej samej kategorii - odnośnie wyświetlacza. Dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxmarokoxxx Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Będzie wszystko pasować. Sprawdzałem u siebie. Jeśli chcesz to mam na sprzedaż ekran AV 620 (kolor z możliwością podłączenia navi i kamery), ekran AV 600 (monochromatyczny - pomarańcz) i cały komplet DVD + CD z kieszenią itd itp oraz część wiązki z przodu. Podaj, że jesteś z forum to możemy się dogadać Allegro login MaRokO-B. 692 486 384 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.