NikosDyzma77 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nowe Murano niestety nie zawita tak szybko na polski rynek. Prócz nowego Note, Qasqai... na rynek polski wszedł nowy X-Trail.Dokładnie dziś widziałem go poraz pierwszy i muszę przyznać, że całkiem ciekawa, duża kolumbryna - sporo różniąca się od wcześniejszej wersji. Taki jakby kosmiczny przeskok technologiczny.Dokładnie w tym samym ubarwienie dane było mi obejrzeć u dealera.- https://www.youtube.com/watch?v=pjL9RhTUm2Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To tylko kosmiczny przeskok wizualny Auto ma pojeździć i się w miarę szybko popsuć zrobią nie długo znowu nowe jeszcze bardziej kosmiczne światełka i bajka od początku – kupujesz - wyrzucasz, kupujesz - wyrzucasz... Niestety nowe auta nie konstruują inżynierowie tylko marketingowcy!!! Wolę bardziej kańciaste to trochę zalatuję Hyundai-em i BMW X...Era aut - no powiedzmy "terenowych" dobiegła właśnie końca w prywatnym sektorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 obszerna dyskusja na ten temat znajduje się w innym temacie!!! Ludzie - nie zaśmiecajcie działu - wypadało by coś przeczytać zanim się nowy temat założy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgadza się temat już był. Jak dla mnie dla Xtraila T32 powinno się założyć osobny dział albo wrzucić go do działu Qashqai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.