esjot Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam, Znajomy rozebrał silnik 1,8 w primerze z 2003 roku, Próbowałem pomóc i znaleźć szczegółowe dane takie jak: luz zaworowy, momenty dokręcenia panewek korbowodowych, panewek wałków rozrządu itp. Może ktoś z Was pomoże wskazując linka do szczegółowej instrukcji tego silnika? Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enku Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Kolego jeżeli nie znajdziesz intrukcji. Poszukaj Nm według śrub np; śruba m12 30 Nm itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam, Znajomy rozebrał silnik 1,8 w primerze z 2003 roku, Próbowałem pomóc i znaleźć szczegółowe dane takie jak: luz zaworowy, momenty dokręcenia panewek korbowodowych, panewek wałków rozrządu itp. Może ktoś z Was pomoże wskazując linka do szczegółowej instrukcji tego silnika? Dziękuję Mogę wysłać na priv 11Mb- podaj adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esjot Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kolega zrobił wywiad wśród chyba wszystkich znajomych i stało się to nieaktualne. Dziękuję za chęć pomocy i przepraszam, że dopiero teraz piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123hudy Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Podepne sie pod temat szukam takiej instrukcji rowniez ale do silnika 2.2 dci jesli moze ktos pomuc bede wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.