zeshky Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 bardzo fajne opony! Ja się spisują w śniegu? jaki masz rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekoludek Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Nie wiem jeszcze jak bo auto kupione w okolicach maja więc moja pierwsza zima dopiero przyjdzie. One mają chyba 215/75/R16. Jeśli chodzi o jazdę na codzień to są trochę głośne, ale z braku kasiory na nowy komplet felg i opon na razie będę jeździł na tych raczej:) Jak spadnie pierwszy śnieg to poobserwuję jak się auto zachowuję i wtedy coś mogę napisać, mieszkam na wsi, dojazd do posesji w zimę jest dość ciekawy więc będzie okazja:) Edytowane 22 Października 2014 przez Ekoludek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumiak Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Temat o przyciemnianiu szyb a Wy tu o oponach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi