szorstkiuser Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam,Potrzebuje pilnie kupić drzwi prawe przednie do mojej przedliftowej P11stki w kombi. Czy drzwi z wersji poliftowej pasują do wersji przed liftowej? Czy lusterka z przedliftowej pasują do poliftowej?Bo z tego co się dowiedziałem to pasują zamiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Pasować powinny pasować ale mają inną listwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 i uszczelki nie mają drzwi poliftowe, a na środkowym słupku jest lakier a nie folia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2005 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witam mam pytanie odnośnie tego postu: Pasować powinny pasować ale mają inną listwę. czy te listwy mają takie same mocowanie ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 tego nie wiem w polifcie chyba są klejone ale głowy nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szorstkiuser Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 a czy mechanizm podnoszenia szyb + szyba będą pasować z wersji poliftowej do przedliftowej? bo głównie o te 2 rzeczy mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szorstkiuser Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 potwierdzam zgodnie z tym, co napisał kolega, że mechanizm+szyba mogą być stosowane zamiennie p11 przed liftem / p11 po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufi Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 a ja mam pytanie czy wkładka do zamka p11 po lifcie pasują do przed liftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.