muchamati2 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam Przedstawiam moja almere tino 2.2 di -przyciemnione szyby - chip tuning na 121koni - alufelgi 16' - xenony - diody białe w oswietleniu kabiny - zmienione kierunkowskazy w tylnych lampach - welurowe dywaniki - out egr - out kat. zastanawiam sie PLANY NA PRZYSZŁOSC - listwy w kolor - obszycie kierownicy - wydech przelotowy 2,5 cala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Szyby przyciemniałeś w jakimś zakładzie? Jeśli tak, to jakie koszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Tak w zakładzie, cena 450zł wszystkie szyby oprócz przedniej czołowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Chciałem porównać ceny. Chłopak córki przyciemniał w Scenicu a to praktycznie to samo co Tino i bez przednich bocznych zapłacił 250zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 zalezy tez jaka folia. Ja mam folie 3m (niby ta lepsza) jak obliczyłem koszt foli to wyszło 350zł za sam materiał wiec wolałem dołozyc to 100zł i niech ktos to zrobi fachowo niz miałbym sie w to bwaic sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.