fred77 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dzisiaj postanowiłem zdjąć koło zapasowe z tylnych drzwi. Ponieważ od zakupu jeszcze się mu nie przyglądałem to dzisiaj przy okazji mycia wozu chciałem na niego zerknąć. Odkręciłem, umyłem, sprawdziłem ilość powietrza. Koło było zabezpieczone pokrowcem. Pokrowiec ogólnie jest jeszcze dobry ale zastanawiam się czy go zakładać. Zwyczajnie przeszkadza. Ostatecznie postanowiłem go nie zakładać i jeździć bez. Macie jakieś pokrowce czy też jeździcie bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja mam bez bo się troche zfatygował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Fred, wszystko zależy od wersji auta, jeśli "bulwarówka" to można coś z KO dobrać: ... w wersji "woła roboczego" lepiej bez wygląda ale wygląd to nie wszystko, pokrowiec ma je chronić przed UV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 To tylko kwestia Twojego widzimisię - ja wywaliłem - pamiętam że jak miałem we frotce jeszcze plastikową osłonę to zawsze się zastanawiałem czy koło jest pod nim ok - z tym że nigdy mi się nie chciało zaglądać - teraz nie mam tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ściągnąłem i leży w garage. Moja osłona jest plastikowa i tylko mnie drażniła. a co do wyglądu to kwestia gustu. Co do ochrony to pewnie lepiej że jest, ale nie sądze żeby jej brak był bardzo szkodliwy. O zapas i tak się powinno dbać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 no widzisz Fred ... możesz sobie wybrać odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred77 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 A ja zrzucił bym tez ten pokrowiec śmieszny i kłopotliwy ale nie zrzucę bo felga pod nim podrdzewiała i gorzej by to wyglądało jak z pokrowcem ale mam chytry plan nawet juz lakiery pokupowałem wiec wyczyszczę i malne ją tylko kiedy ja czas znajdę A ja mam na zapasie felgę aluminiową dlatego nie martwię się wyglądem, bo w miarę dobrze wygląda. Osłonę już wyrzuciłem i jest lepiej. w poprzednich tyranach tez pokrowce leżały rzucone w koncie W jakim? Bankowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.