ego00 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam, Mam prośbę o rozpiskę pinów obu białych kostek. Nie wiem, które piny są od mikrofonu,kamery cofania i przycisków na kierownicy. Sporo szukałem w googlach, ale wydaje mi się że wszystkie znalezione opisy dotyczą uboższych wersji connecta najciekawsze co znalazłem w temacie: Dzięki za pomoc Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys73 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Witam Podepnę się pod ten trzy letni post.Też szukam rozpisanych pinów do tego radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Proszę , jakby coś jeszcze pisać.. Pozdrawiam AV.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.