omzig Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam. Ułamało mi się gniazdo na wtyczkę we wtrysku... Nie da się tego naprawić, bo juz ktoś tam wczesniej grzebal i jest wszystko zmielone. Numer który jest wybity na tym wtryskiwaczu to: BD 166455 Szukam w necie jakiejs uzywki, ale nic nie moge znaleźć po tym numerze. A jak wbijam model auta, to wyskakuja takie same wtryski jak u mnie tylko z innymi numerami... :/ Podpowiedzcie co i gdzie kupić (oczywiscie uzywke) Pacjent: Nissan Primera 2.2 Di (126KM), 2003r. up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam. Ułamało mi się gniazdo na wtyczkę we wtrysku... Nie da się tego naprawić, bo juz ktoś tam wczesniej grzebal i jest wszystko zmielone. Numer który jest wybity na tym wtryskiwaczu to: BD 166455 Szukam w necie jakiejs uzywki, ale nic nie moge znaleźć po tym numerze. A jak wbijam model auta, to wyskakuja takie same wtryski jak u mnie tylko z innymi numerami... :/ Podpowiedzcie co i gdzie kupić (oczywiscie uzywke) Pacjent: Nissan Primera 2.2 Di (126KM), 2003r. up Witam, 16600 au600 to wtryski od wersji 126 kM, av400 są od modelu silnika o mocy 136 kM. To są numery nissana, nr denso do silnika 2,2 93kW to DCRI105180 a do silnika o mocy 102 kW DCRI105130. Symbol który podajesz BD 166455 to prawdopodobnie nr seryjny. Szukając wtrysku powinien interesować Cię jedynie nr AU600 wybity nad tym numerem który podajesz. Nr Denso nie znajdziesz na wtryskach- tych z Twojego silnika- są istotne gdybyś zamawiał nowe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omzig Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dzięki wielkie za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.