mariohyster Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ma ktoś namiar na taki żeby sobie przykleić w skrzynce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Za dużo wymagasz i my wróżkami nie jesteśmy, z fusów nie wróżymy i szklana kula też Nam się potłukła. Pewnie nie wiesz o co chodzi? - więc podpowiem... Zapoznaj się z tym tematem http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/88237-dlaczego-warto-uzupelnic-profil/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariohyster Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ok uzupełniony profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2005 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam nigdy nie potrzebowałem tej informacji po angielsku rozumiałem. PS. skrzynka z bezpiecznikami jest pod nogami kierowcy, druga w komorze silnika obok akumulatora. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariohyster Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Gdzie jest skrzynka to ja wiem tylko chciałem to mieć po polsku albo chociaż w wersji obrazkowej jak to ma miejsce np w lagunach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Nie powinienem podawać tego linku ale niech tam nowy się douczy http://nz/viewtopic.php?t=340 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariohyster Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dzięki and_pec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.