Bartezm Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 W którymś temacie była rzucona propozycja spotkania z okolic Warszawy... Jestem za i dlatego zakładam ten temat. Jeśli to ma być połączone z kawałkiem jazdy to mam nawet przyzwoitą miejscówkę tak na godzinkę - dwie (może więcej) zabawy niedaleko od stolicy, ale... Czy może ktoś by się wybrał na coś bardziej zorganizowanego? Np: http://www.4x4familyadventure.pl/ http://www.4x4familyadventure.pl/mazury-11-13-lipca http://www.4x4familyadventure.pl/wazne-informacje Oczywiście w klasie turystycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Fajnie - czytałem już kiedyś. Tylko dlaczego to tak zawsze w chole*e daleko ? Ciężko tak się tłuc przez pół Polski z dzieciakami tylko na 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ja z synem planuję pojechać na tydzień tylko w międzyczasie zahaczyć o imprezkę. Może ktoś jeszcze z szanownych użytkowników foruma by się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) A tam idzie pobujać się 2wd? Ale bez tez, że się przesiądę do Kolegów z 4wd Edytowane 26 Czerwca 2014 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Pojechalo by sie, ale w tym czasie bede nad jez.czorszynskim. Moze Ty Bartez dojedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Kari - pewnie że da radę... ostatnio tor motokrosowy zrobiłem na fwd, dopiero jak wyjeżdżałem to utknąłem w grząskim piachu na podjeździe Bierz pociechy i się pobawimy Grzmot - interesująca propozycja więcej szczegółów poproszę Zaznaczam, że z mojej strony jest to typowy męski wypad z 12letnim synem a w programie d..., koks i rock&roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 no myślę właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 od myślenia to tylko głowa boli... Kari - dawaj - pierwsza męska decyzja Nie bądź gender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Wiecej szczegolow dzis wieczorem. Jade z dzieciakami (c12l, s10l) no i oczywiscie kobieta, tak ze koks i r&r jak najbardziej. Co do d....-tak se ne da ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastia1 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Kari - pewnie że da radę... ostatnio tor motokrosowy zrobiłem na fwd, dopiero jak wyjeżdżałem to utknąłem w grząskim piachu na podjeździe Bierz pociechy i się pobawimy Grzmot - interesująca propozycja więcej szczegółów poproszę Zaznaczam, że z mojej strony jest to typowy męski wypad z 12letnim synem a w programie d..., koks i rock&roll lub d...., koks i tajski boks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Wiecej szczegolow dzis wieczorem. Jade z dzieciakami (c12l, s10l) no i oczywiscie kobieta, tak ze koks i r&r jak najbardziej. Co do d....-tak se ne da ;-) Grzmot z drzewem do lasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Kari - ja się już zgłosiłem - turystyk da się przejechać czymkolwiek to są tylko szutry i trasy widokowe + trochę konkurencji dla młodzieży, więc stopień trudności mniejszy niż twój podjazd do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Podjarałem się, jestem w trakcie ogarniania terminów zawodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Kari , 2/3 roku nie ma mine w domu, wiec nie zostawie rodzinki by pojechac z Wami na d*py ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Grzmot - ja czekam na info bo na adventure zamierzam rozpocząć dobrą zabawę a dalej planów nie mam Warszawiaki - może się ruszycie - macie nie za daleko na mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Kari , 2/3 roku nie ma mine w domu, wiec nie zostawie rodzinki by pojechac z Wami na d*py ;-) Będziesz żałował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Pewnie tak, hehe. Bartez- dokladny adres podam wieczorem, musze zadzwonic bo z pamiecia u mnie kiepsko ostatnio. Juz ustalilem: http://www.eholiday.pl/noclegi-tn4933.html Bede tam od 12.07 tak okolo tygodnia. http://www.legalnyoffroad.pl/obiekty/okolice/czorsztyn,31241/#./2&_suid=140404145987004553000552617013 Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Grzmot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekcopper Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 To ja od 14.07 w któreś popołudnie mogę się zjawić bo mieszkam około 20 km od tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) le impreza jest 11-13 no chyba że zrobimy afterparty ps... teraz zatrybiłem... Jesteś z Nowego Targu a więc Grzmot party - OK Edytowane 1 Lipca 2014 przez Bartezm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Wiec jest juz nas trzech. Do sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 ja ewentualnie dojade po adventure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekcopper Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja się stawie napewno od 14 jestem do dyspozycji ☺Grzmot nr mam to się zdzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 7-9 październik.. http://www.4x4familyadventure.pl/ ktoś się wybiera? bo mam ochotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi