Coobcio Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dobre pytania Z tego co ja zdążyłem się "obeznać w temacie " to nikt nigdy nie pisał że 285 i 300 są złe. Z tym że mają cieńsze korby i są mniej podatne na tuning. Silniki DE wytrzymują do 380 koni. natomiast w HR'ach szybko kończą się klocki tylne i tarcze No skąd że znowu, oto dowód DE i pół roku eksploatacji ma się świetnie, przed dołożeniem kompressora zrobiona rewizja silnika tzn. przegląd panewek, wyszło wsio idealnie więc można było dmuchnąć: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Moj DE tez tylko 98 bierze. A co do wytrzymalosci to z te 420-430KM wytrzyma moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 No skąd że znowu, oto dowód DE i pół roku eksploatacji ma się świetnie, przed dołożeniem kompressora zrobiona rewizja silnika tzn. przegląd panewek, wyszło wsio idealnie więc można było dmuchnąć: Ja tylko napisałem to co przeczytałem tu i ówdzie A wynik bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 No dobra a ile mocy generuje sam silnik bo kompresor pewnie sporo jej odbiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Słuchajcie mam jeszcze jedno pytanie, egzemplarz, którym się dosyć mocno zainsterowałem, ma nierówno spasowany dach z tylną klapą. Czy dopuszczalny jest jakis margines wysokości, a może wszystko powinno być idealnie spasowane? Może jest jakaś regulacja tej tylnej klapy, co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Powinno być równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) wydaje mi sie ze powiedziełem zbyt ogólnikowo, sami zobaczcie o co mi chodzi http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-pierwszy-wlasciciel-mozliwosc-zamiany-CID5-ID4fVYd.html#d93adc401f Edytowane 11 Lipca 2014 przez nevis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 wygląda to fatalnie , klapa wyżej dachu na styku tych elementów nie jest to raczej do wyregulowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 wydaje mi sie ze powiedziełem zbyt ogólnikowo, sami zobaczcie o co mi chodzi http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-pierwszy-wlasciciel-mozliwosc-zamiany-CID5-ID4fVYd.html#d93adc401f Dzieki takim ogloszeniom wiem ze 45 to nie jest duzo za moje auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dzieki takim ogloszeniom wiem ze 45 to nie jest duzo za moje auto... Ja mam dokładnie takie same zdanie jeśli zastanawiam się ile mój jest warty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) No dobra a ile mocy generuje sam silnik bo kompresor pewnie sporo jej odbiera? 286KM i 377Nm generował wóz przed dołożeniem kompressora. Generalnie te 450KM to tolanie bezawaryjna wartość, wiadomo dużo szybciej się olej przegrzewa i puki co zapodaliśmy dużą miskę olejową + zegar z warningiem ustawionym na 120 stopni... Ps. rzeczywiście ta szara coś wysoko ma tylną klapę... Edytowane 6 Lipca 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ile coś takiego plus minus by mnie kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 polowa ceny wozu + - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 wydaje mi sie ze powiedziełem zbyt ogólnikowo, sami zobaczcie o co mi chodzi http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-pierwszy-wlasciciel-mozliwosc-zamiany-CID5-ID4fVYd.html#d93adc401f Eeeee tam, byłem i widziałemk !!! Miał być pierwszy właściciel - wyszło, że nie! Miała być nie walona, a dostała strzała w d*pę, no i........z przebiegu wychodzi, że w ogóle nie jeżdżona w PL - śmiech na sali - i od kilku lat tylko stoi......w garażu (przyjechał z USA, poskładali do kupy). Strasznie się zdenerwowałem, jeszcze przez telefon zapewniał mnie "IDEALNY", "NA DOTARCIU" !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 No po zdjęciach widać że konkretny cios w dupe był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi