Gość sr20di Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 poleciał mi olej z lewej strony gdzieś pod pompą wspomagania raz poraz coś tam zachroboli ! olej wyciekl na pułośke wachacz miske oleju . Tam jest pompa oleju ? co sie mogło popsuć ? jakieś rady ? koszty naprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 A może uszczelniacz wału? To też w tamtych okolicach... pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudy Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Mam podobny problem,jak byś się czegoś dowiedział to daj znać.Właśnie wczoraj zauważyłem to samo,w moim p10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peteros Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Obejrzyj sobie dokładnie uchwyt/podstawę/mocowanie filtra oleju do bloku. Są tam takie dwa śmieszne, gówniane o-ringi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.