Yanekoktagon Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 jeszcze rzut z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Yanekoktagon masz ekstra pomysły. Dobrze ,że nie ma praw autorskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Co sądzicie o tych listwach? Wyglądają solidnie,metal i z tego co piszą zamiennik oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Yanek - kozacko to wygląda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Co sądzicie o tych listwach? Wyglądają solidnie,metal i z tego co piszą zamiennik oryginału. Świetnie to zrobiłem,wręcz po mistrzowsku! Zadałem pytanie bez linka http://allegro.pl/listwy-boczne-bok-drzwi-qashqai-ii-2014-stal-i4390620611.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Dziś je zakładam, prześlę fotkę. ja zakładam jednak oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ile dałeś za oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 U mnie tez zagoscily oryginalne listwy ochronne. Ksztalt listwy i zagiecie blachy drzwi wymuszaja mocowanie tylko w jednej, okreslonej przez producenta wysokosci. Wg mnie troche za nisko jezeli chodzi o ochrone przed ew. uderzeniami. Na czarnym kolorze sa prawie niewidoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 hej hej, ale ja mam na myśli te chromowane listwy zupełnie na dole (zobacz link JACKa). One w ogóle nie zapobiegają uderzeniom niestety. Niestety mówię, bo w niedzielę jakaś franca właśnie mi takie oczko w drzwiach zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Mają tylko i wyłącznie stylizacyjne znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ok, ja mam na mysli te "bardziej ochronne". Dzisiaj postaram sie wrzucic jakas fotke. W końcu to temat o akcesoriach ogólnie a nie listwach ozdobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 No tak...ładnie. Tylko z chromowymi lepiej by się prezentował i klejenie też tylko w tym miejscu,no może troszkę niżej. Ale robota na plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 No tak...ładnie. Tylko z chromowymi lepiej by się prezentował i klejenie też tylko w tym miejscu,no może troszkę niżej. Ale robota na plus! a mi się te podobają w kolorze nadwozia moja siostra ma na białej perle czarne i z daleka rozpoznaję jej QQ :) Dziś je zakładam, prześlę fotkę. ja zakładam jednak oryginalne. no i gdzie ta fotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Tadam!!! Listwy boczne chromowane załozone w Yama Motors. Moim zdaniem wyszło całkiem ładnie. Listwy są subtelne. ładnie zgrywają się z linią chromowanych obwódek szyb bocznych. Bartek - mega thanks! Edytowane 29 Lipca 2014 przez seta21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 super i co teraz w planach zakupowych dla QQ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 hehe ;-) zobaczymy... zgodnie z radą - przyjemności trzeba stopniować ;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 hehe ;-) zobaczymy... zgodnie z radą - przyjemności trzeba stopniować ;-D niby tak jest ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 slyszal ktos moze o upgrade nowego QQ wzgedem wyposazenia ? produkowane samochody po 20 lipca beda mialy min.: - dodatkowy przycisk na kierownicy do wl/wyl. Lane Departure Warning [wszystkie modele] - skladane automatycznie lusterka [ TEKNA ] - manualne ustawienie wysokosci i odcinka ledzwiowego fotela pasazera [ modele od ACENTA ] informacje wyczytane na innym forum wiec nie do konca potwierdzone ... slyszal ktos moze o tym ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ja tylko słyszałem ,że od prodkcji sierpeniowej TEKNA będzie std. bez szkalnego dachu i relingów które będą za dopłatą 3900 i to chyba tylko w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Tadam! Dziś zakupiona nakładka krawędzi zderzaka tylnego, te niby - karby na zderzaku to złudzenie - odbicie mojego płotu :-) A tak to wygląda od rufy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ciekawe co będzie nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Nie chcę robić choinki, zatem na teraz już wsjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 seta21 Na rufie jest b.ładnie ale i do kompletu na dziobie przydałaby się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan66 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 powiedzcie mi czy są do kupienia oryginalne chlapacze do Qashqaia II ? pozdrawiam, Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Oczywiście,ale prawdopodobnie dostaniesz je w sieci dealerskiej. http://allegro.pl/chlapacze-przod-ke788-jd085-nissan-qashqai-i4443952964.html A te masz na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi