colins Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mam kolegę z pracy, który twierdzi, że tak dobry z niego dupcyngier, że żona wręcz prosi by już kończył. Patrząc natomiast na jego zachowanie (a często mamy okazję poobserwować go całą dobę), doszliśmy z kumplami do wniosku, że on po prostu zasypia na małżonce i dlatego ta prosi o koniec. Koleżka bowiem potrafi spać w każdej sytuacji, nawet jak koń - na stojąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Może on jak żołnierz , nigdy nie kłamie , ale całej prawdy nie powie !? Żona mówi ."Kończ waść -----wstydu oszczędź ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tematy sexu czas zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nie ja zacząłem Jacku tym razem. Ale i nie ja zamierzam już kończyć. Myślę, że jeszcze parę lat radę dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ja zacząłem wiec kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 jako tako listwy bocznie mnie jakoś specjalnie nie kręcą zwłaszcza jako atrybut ozdobny natomiast zastanawiam się nad ich zastosowaniem ochronnym w kolorze też biała perła aby nie rzucały się w oczy tylko czy to nie zeszpeci samochodu - tu wstępna wizualizacja:) wczoraj widziałem jak na parking podjechali 4 młodzi Audi achtzig i jak nie przyp........ przy wysiadaniu w wmiarę nową Ix35 i jak by nigdy nic się nie stało poszli w dobrym humorze. Normalnie bym zastrzelił jak psa.Tz. psa bym nie zastrzelił ale ich tak. albo taka wersja:) tylko czy tak wysoko zamontowana listwa nie jest czasem mało urodziwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Klimek, zadne fabryczne listy nie ochronia drzwi samochodu przed obiciem ich przez nierozumnych ludzi. Jedyna rozsadna opcja jaka widzialem to nakladane na magnesie postojowe odbojniki. http://www.doordefender.eu/shop/de/doordefender 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) super;) mozna to kupic w Polsce? poszedł po całości Edytowane 30 Marca 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 super;) mozna to kupic w Polsce? Mozna przez internet, nie ma dystrybutora na Polske, podobnie jak nie ma i na Szwecje. Ja zamawiam niedlugo, wakacje sie zblizaja, bedzie scisk pod basenami czy innymi miejscami tego rodzaju, bedzie giecie drzwi na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 czy jakiś koniec tego zestawu zatrzaskuje się w samochodzie czy ktoś może podejść i odkleić i pójść w stronę zachodzącego słońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 czy jakiś koniec tego zestawu zatrzaskuje się w samochodzie czy ktoś może podejść i odkleić i pójść w stronę zachodzącego słońca? Tak, jest w opisie i widac na zdjeciu. W plastikowej oslonce jest stalowy drut ktory zatrzaskuje sie w samochodzie zeby ktos z tym sobie wlasnie nie odszedl bo rzecz wcale nie jest taka tania. Drut jest z dobrej stali i dopiero nozyce do ciecia blachy dalyby mu rade albo inny sprzet strazacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 NORMALNIE EŁGENIALNE:) mam siostrę w Niemczech więc chyba nie będzie problemu z nabyciem tego:) jako rozwinięcie domowej wersji tego wyrobu polecam makarony basenowe w cenie ok 11zł oraz przyssawki uniwersalne z oczkiem za grosze w marketach cena niewielka więc strata i mała nawet jak ukradną heheeheheh ADMA SŁODOWY normalnie wymiata:) całość połączona oczywiście żyłką bezbarwna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Bedzie dzialac tak samo przypuszczam, o ile przyssawki nie odpadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 A jaki kabaret z tego będzie,że hoho. Ja proponuje do zestawu ,dmuchany ponton na dach,w celu ochrony przed gradobiciem,koniecznie dnem do góry i dmuchane naramienniki na lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 super;) mozna to kupic w Polsce? poszedł po całości To takie jakby rozwinięcie pomysłu inżynierów Citroena, którzy podobne poduszki zastosowali w nowym C4 Cactus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 można zasze oderwać z jakiegoś KAKTUSA i na taśmie 3M przykleićQashqai Qaqtus===> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 I elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Właściciele kaktusów,strzeżcie się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 jako tako listwy bocznie mnie jakoś specjalnie nie kręcą zwłaszcza jako atrybut ozdobny natomiast zastanawiam się nad ich zastosowaniem ochronnym w kolorze też biała perła aby nie rzucały się w oczy tylko czy to nie zeszpeci samochodu - tu wstępna wizualizacja:) Też się zastanawiałem nad jakimiś listwami. Ale. Różne konstrukcje samochodów i wyprofilowanie drzwi sprawia, że właściwie trzeba by mieć ochronę na różnych wysokościach - coś ala Cactus właśnie. Bo nakleisz wyżej - ktoś przywali ci niżej, nakleisz niżej - oberwiesz wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 HAHAHHA też pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 To jest wręcz prowokacja do wsadzenia uzbrojonej rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dambam Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Pojawiły się nowe listwy boczne o 1cm grubości, wyglądają znacznie lepiej niż poprzednie zamienniki: http://allegro.pl/ochronne-listwy-drzwi-bocznych-qashqai-2014-i5167823392.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pojawiły się nowe listwy boczne o 1cm grubości, wyglądają znacznie lepiej niż poprzednie zamienniki: http://allegro.pl/ochronne-listwy-drzwi-bocznych-qashqai-2014-i5167823392.html już prawie jak oryginał tylko ,że za 1/4 ceny oryginałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Może się czepiam ... ale czy ASO sprzedaje i montuje dodatki -'ozdóbki" oryginalne ? Moim zdaniem nie, lub w większości nie bo to co "fabryka" nie zamontuje a uzupełnia Servis jest różnego pochodzenia. Mamy wiele przykładów opisanych na tym forum kiepskich jakościowo "oryginałów' zamontowanych w ASO . Sam też wiele niezłych gratisów dostałem tylko ,że są to dodatki które i na necie można znaleźć. W większości ASO montuje dobre akcesoria za (często) kosmiczne ceny ale ja nazwałbym te rzeczy jako dedykowane przez Nissana dla Qq. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dambam Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 już prawie jak oryginał tylko ,że za 1/4 ceny oryginałów Zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi