Tomi_St Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Tadam! Dziś zakupiona nakładka krawędzi zderzaka tylnego, te niby - karby na zderzaku to złudzenie - odbicie mojego płotu :-) A tak to wygląda od rufy Fajne. I praktyczne. Kupiłeś w salonie bo nie widzę jej na stronie akcesoriów ? Ile kosztowała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Hej! Kosztowało mnie z montażem 440 PLN po rabacie. Naprawdę solidnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sporo ... nie wiedziałem ,bo m.in. gratisowo zamontowała mi Yama przy odbiorze Qq - raz jeszcze ukłony dla P.Piotra Ś. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) No tak, ale wszystkiego gratisowo dostać nie można ;-) Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez seta21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 chromowane listwy na dół drzwi, zakupione z alle... doskonale dopasowane i cena...zdecydowanie niższa niż w ASO... dodatkowo w ramach poprawiania "atmosfery" we wnętrzu przed jesienną słotą dodałem oświetlenie przestrzeni na nogi, zdjęcia robione wieczorem ale w nocy efekt jeszcze fajniejszy. koszt około 40 zł, pracy na 20 minut, oświetlenie jest "po kluczyku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotmarta Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 chromowane listwy na dół drzwi, zakupione z alle... doskonale dopasowane i cena...zdecydowanie niższa niż w ASO... IMG_for.jpg dodatkowo w ramach poprawiania "atmosfery" we wnętrzu przed jesienną słotą dodałem oświetlenie przestrzeni na nogi, zdjęcia robione wieczorem ale w nocy efekt jeszcze fajniejszy. koszt około 40 zł, pracy na 20 minut, oświetlenie jest "po kluczyku". IMG_20140929_182018.jpg fajne to oświetlenie. napisz jak je zrobiłeś i jak podłączyłeś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 oświetlenie to nic innego jak dwa paski po 30 diod świecące na czerwony kolor, montaż na taśmę dwustronną, przeciągnięcie przewodów do skrzynki bezpieczników po lewej stronie i temat prawie załatwiony, gorzej jest z samym podłączeniem do "elektryki", ja wybrałem rozwiązanie by się one świeciły po przekręceniu kluczyka, by nie ciąć kabli wziąłem masę ze śruby przy skrzynce bezpieczników a prąd z kostki wsuwając w nią przewód dzięki temu nie ma problemu z ingerencją w przewody, również odłączenie jest bardzo proste. koszt całej operacji to około 40 zł, czas wykonania koło 20 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korg Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Oczywiście,ale prawdopodobnie dostaniesz je w sieci dealerskiej. http://allegro.pl/ch...4443952964.html A te masz na allegro ........ te chlapacze po telefonie do sprzedawcy .. sa podobno do poprzedniej wersji a nie do j11 , przynajmniej tak mi powiedzial przez tel. Chodzi o nr KE788-JD085. Jesli to prawda to moze ktos ma namiary na inne? Bo w serwisie to pare stowek :-) Edytowane 16 Grudnia 2014 przez korg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 nowy dodatek na tylna klapę i oświetlenie bagażnika i dołu tylnej kanapy oraz dzięku uprzejmości JACKO 29 siłowniki do klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Widzę że lubisz podświetlać a wiesz że pod tylne logo możesz podłożyć świecącą podkładkę ? Albo doświetlanie gruntu po otwarciu drzwi też z logo ? http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20141216110442&SearchText=nissan+qashqai+light+logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 To oświetlanie pod drzwiami jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Widzę że lubisz podświetlać a wiesz że pod tylne logo możesz podłożyć świecącą podkładkę ? Albo doświetlanie gruntu po otwarciu drzwi też z logo ? http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20141216110442&SearchText=nissan+qashqai+light+logo lubie się pobawić elektryką, zwłaszcza gdy może to nieco ożywić wnętrze, do tego koszty wszystkich przeróbek tj przód tył i bagażnik wyniosły około 60 zł. a w zamian za to jest jakoś tak ciekawiej we wnętrzu, oczywiście, wszystko kwestia gustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 W J10 - w temacie " Akcesoria do i w Waszych Qashqaiach" , str. 17 # 21., wrzuciłem swego czasu w wordzie instrukcję do montażu podświetlanego logo Nissan, ze zdjeciami krok po kroku - jeśli ktoś lubi się pobawić ? . Jest też gdzieś instrukcja do montażu podświetlania pod drzwiami podczas otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Czytałem to Castoro długimi wieczorami jak zapoznawałem się z Qq , ale aukcje wygasły , zdjęcia poznikały , a na tym Aliexpres jak dasz linka ogólnego to jeśli coś znika to i tak pojawia się inny sklep z tym samym asortymentem . A już najlepiej wpisać Qashqai i wywali wszystko co ma w opisie lub tytule Tak nakupiłem pierdół do auta , a przedewszystkim to radio wywaliłem nieszczęsne i założyłem dedykowane z którego jestem #$%@^&*($ zadowolony .bo jak mi się znudzi ta navi to wkładam inną wpisuję ścieżkę dojścia i jedziemy dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witaj Fergul11 - mówisz że zdjęcia poznikały - niemożliwe specjalnie wkleiłem do worda aby nie zniknęły; spróbuj kliknąć w załaczoną ikonkę worda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korg Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam. Moze ktos z forumowiczow ma namiary na tzw. matę gumowa do bagaznika J11..bo te które znalazlem to sa maty na gorna polke a nie dolna.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jak to na górną!? Masz na mysli półkę tą uwiązaną do klapy!??? Czy o półce tej z dwóch desek? A szukasz na tą płytę nad kołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korg Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Oki temat maty do bagaznika nieaktualny znalazlem na tzw. dolna polke czyli nad kolo zapasowe. Pozdro Edytowane 19 Grudnia 2014 przez korg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
njacek Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 To podziel się proszę gdzie znalazłeś i czy się nadaję. Bo też na dolną szukam Z góry dzięki Pzdr Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korg Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Allegro :-) http://allegro.pl/mata-do-bagaznika-qashqai-2-j11-5d-od-2014r-193246-i4922428035.html Lub wpisac w wyszuk allegro qashqai j11 i powinno wyskoczyc:-) Wyglada ze pasuje.... przynajmniej na foto, jeszcze jej nie mam ale zmowie po nowym roku. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez korg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Ja zamówiłem dywaniki gumowe do kabiny te orginalne Nissana. Cena 300 zł. Trochę dużo No ale... Marzy mi się listwa chromowa na grill i klapę bagażnika ale ta cena odstrasza. :/ Edytowane 23 Grudnia 2014 przez mefju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja kupiłem takie same z allegro,tylko polskie.Niczym się nie różnią,o! przepraszam ...ceną natomiast na drzwi jeszcze takich jakie ma nissan to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja kupiłem takie same z allegro,tylko polskie.Niczym się nie różnią,o! przepraszam ...ceną natomiast na drzwi jeszcze takich jakie ma nissan to nie ma. A dasz link do nich? A mialy jeszcze napis QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 http://allegro.pl/listwa-atrapy-zderzaka-przedniego-nissan-qashqai-i4917581609.html http://allegro.pl/listwa-na-krawedz-tylnej-klapy-nissan-qashqai-i4917570021.html Na nich niestety nie ma napisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 http://allegro.pl/listwa-atrapy-zderzaka-przedniego-nissan-qashqai-i4917581609.html http://allegro.pl/listwa-na-krawedz-tylnej-klapy-nissan-qashqai-i4917570021.html Na nich niestety nie ma napisu. z racji że to moje pierwsze brand new car po zamontowaniu ich w serwisie nie będą się rzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi