JACKO29 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja sam montowałem,zupełnie nie ma z tym problemu.Jedynie przed założeniem wytrzeć(odtłuścić) benzyną ekstrakcyjną (białą) miejsca zakładania.Listwy są na taśmę 3M tak ,że dociskasz i już po montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja zamówiłem dywaniki gumowe do kabiny te orginalne Nissana. Cena 300 zł. Trochę dużo No ale... Marzy mi się listwa chromowa na grill i klapę bagażnika ale ta cena odstrasza. :/ O jakich dywanikach mowisz? Ja widze tylko dywaniki welurowe czarne za 198zl i standartowe antracyt za 128zl http://www.nissan.pl/PL/pl/vehicle/crossovers/new-qashqai/prices-and-equipment/accessories.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 O jakich dywanikach mowisz? Ja widze tylko dywaniki welurowe czarne za 198zl i standartowe antracyt za 128zl http://www.nissan.pl/PL/pl/vehicle/crossovers/new-qashqai/prices-and-equipment/accessories.html Faktycznie na stronie ich nie ma są w broszurce z akcesoriami strona 13 Nissan_Qashqai_PL.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Widzieliscie moze gdzies cennik z oryginalnymi felgami Nissana 18"? Wszedzie widze 17" i 19" natomiast nigdzie nie ma 18". Nawet dzwonilem do salonu ale tam tylko powiedzieli mi ze ok 5k, nie podajac zadnych konkretow. Troche nie wierze w ta cene 5k za 18". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuras77 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) A czy ktoś myślał o takim podwójnym wydechu? Trzeba by pewnie wymienić cały tłumik. Moim zdaniem wygląda to całkiem rasowo i pasowało by do 163KM Podmieniłem zdjęcie bo chyba nie było go widać. Co myślicie o takim wydechu? Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Kuras77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakm Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) kaśkaj nismo http://teknikensvarld.se/nissan-qashqai-nismo-bekraftad-far-over-200-hk-117490/ Edytowane 19 Stycznia 2015 przez nowakm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) A czy ktoś myślał o takim podwójnym wydechu? Trzeba by pewnie wymienić cały tłumik. Moim zdaniem wygląda to całkiem rasowo i pasowało by do 163KM Podmieniłem zdjęcie bo chyba nie było go widać. Co myślicie o takim wydechu? ten drugi wydech fundnąłbym mojej kukułce.... http://www.giacuzzo.com/shop/media/nissan/video-nissan-qashqai-j11-montage.html Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Varicella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 no taka dwururka wygląda bardzo rasowo , do 1.6 powinna być w standardzie . Antenki też mają jakieś inne - pośrednie pomiędzy płetwą i batem. A tak odbiegając od tematu nissanów, to ostatnio znajomy który pracuje w skodzie pokazał mi ciekawą rzecz - nowa octawia rs - występuje w wersji benzynowej i diesel - ma bardzo ładne podwójne wydechy, tylko że benzyna ma prawdziwe, a diesel atrapy.....(jak się dobrze człowiek schyli to pod zderzakiem schowana jest tradycyjna w dieslach rura zakrzywiona w dół - w żaden sposób nie połączona z tymi ozdobnymi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakm Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 no taka dwururka wygląda bardzo rasowo , do 1.6 powinna być w standardzie . Antenki też mają jakieś inne - pośrednie pomiędzy płetwą i batem. A tak odbiegając od tematu nissanów, to ostatnio znajomy który pracuje w skodzie pokazał mi ciekawą rzecz - nowa octawia rs - występuje w wersji benzynowej i diesel - ma bardzo ładne podwójne wydechy, tylko że benzyna ma prawdziwe, a diesel atrapy.....(jak się dobrze człowiek schyli to pod zderzakiem schowana jest tradycyjna w dieslach rura zakrzywiona w dół - w żaden sposób nie połączona z tymi ozdobnymi...) dwuruka pasowałaby do qq nismo BITURBO a te wydechy w dieslu w RS - beka na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuras77 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 ten drugi wydech fundnąłbym mojej kukułce.... http://www.giacuzzo.com/shop/media/nissan/video-nissan-qashqai-j11-montage.html Super filmik - dzięki Ciekawe ile kosztuje taki zestaw i czy w ogóle jest dostępny w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Na śląsku jest dobra firma wykonująca wydechy na zamówienie, na brak pracy nie narzekają, robią też nissany http://mgmotorsport.pl/galeria/nissan-gt-r-35-tlumik-sportowy-uklad-wydechowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 No nie mowcie, zwlaszcza przyszli posiadacze 1.6, ze nie zamontowali byscie sobie takiej atrapy podwujnej rury wydechowe, chodzby miala to byc tylko atrapa. Ja bym sobie taka dolozyl. Przeciez tylko ja bym wiedzial, ze to nie jest do konca prawdziwe. A wtedy samochod by o wiele bardziej rasowo wygladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 wygląd wyglądem, ale fajnie jak z tego podwójnego wydechu snuje się jeszcze taki lekki dymek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Gregson: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CDUQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.wydechy.inochi.pl%2F&ei=hv69VMKwKub5yQOlkIDgDQ&usg=AFQjCNEIeNTboRAuIoX2JM5zu7Hr8H5C4w&sig2=_gdbeuJzIVABi3tiUGGJRA&bvm=bv.83829542,d.bGQ Firma solidna,i wyroby konkretne.Można sobie zamówić,jak piszą tanie nie jest,ale za to solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Kwestia gustu ale nissan ze zdjęć nowakm wygląda tandetnie i jarmarcznie - by nie wyrażać się dosadniej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Może poza tym zdjęciem z ciemnymi felgami , Felgi o.k. U mnie stoi fabia z takim podwójnym wydechem. Ile razy mijam, tyle razy pękam ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
njacek Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) A swoją drogą ma ktoś z Was oficjalną listę WSZYSTKICH akcesoriów do J11? Na stronie Nissana zdaje się, że nie ma wszystkiego. Np. nie znalazłem "płetwy", dla której Bartosz podał ceny i numery katalogowe. Z J10 było tak samo. A były fajne dodatki - np. schowek na okulary montowany w miejscu gdzie jest miejsce na uchwyt nad głową (a po stronie kierowcy tego uchwytu nigdy nie ma i w tym miejscu był montowany uchwyt na cyngle ). Chciałbym takie coś w J11, ale nie wiem czy istnieje. Pomożecie? Edytowane 20 Stycznia 2015 przez njacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 W salonach mają drukowany katalog akcesoriów, bogatszy niż internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 No nie mowcie, zwlaszcza przyszli posiadacze 1.6, ze nie zamontowali byscie sobie takiej atrapy podwujnej rury wydechowe, chodzby miala to byc tylko atrapa. Ja bym sobie taka dolozyl. Przeciez tylko ja bym wiedzial, ze to nie jest do konca prawdziwe. A wtedy samochod by o wiele bardziej rasowo wygladal. NIGDY!!!!!!!!!!! Profanie jeden Do 107ki zamawiałem wydech i mam prawdziwą dwururkę pośrodku.... Irmsher fuj z pomysłem artap.... to i tak widać zwłasza w zimie jaak para wodna z wydechu idzie tylko z jednej rurki.... Taki zabieg jest żałosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja tam już, któryś raz napiszę, że to rzecz gustu. Dla mnie KAŻDA przeróbka jest nie do zaakceptowania i wygląda wieśniacko. DLA MNIE. I choćby nie wiem jaka to uznana firma robiła. Dla mnie samochód musi być taki jak wyjechał z fabryki. Ale wszelkie przeróbki mają się podobać właścicielowi - więc niech go tylko fantazja ogranicza. Ja bym nawet za dopłatą nie cyrkowal z jakimiś dwururkami, jedną rurką, po środku, z boku czy snorkel. Ale to JA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
njacek Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 W salonach mają drukowany katalog akcesoriów, bogatszy niż internetowy. A nie ma ktoś z Was jakiegoś skanu/PDF-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja tam już, któryś raz napiszę, że to rzecz gustu. Dla mnie KAŻDA przeróbka jest nie do zaakceptowania i wygląda wieśniacko. DLA MNIE. I choćby nie wiem jaka to uznana firma robiła. Dla mnie samochód musi być taki jak wyjechał z fabryki. Ale wszelkie przeróbki mają się podobać właścicielowi - więc niech go tylko fantazja ogranicza. Ja bym nawet za dopłatą nie cyrkowal z jakimiś dwururkami, jedną rurką, po środku, z boku czy snorkel. Ale to JA. To fabryczna przeróbka. Taki został zakupiony. Był to model jak nismo w nissanie. Paski, skórzana kierownica felgi wydech. Dodatkiem jest też zakupiona poza wszystkim lotka. Możesz sobie powiedzeić że z fabryki tak wyjechał. Zamawiadz dodatki do modelu, kolor i dostajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 A to co innego. Dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Karminadel , robisz drinki , lub rozcieńczasz , czy tak jak butelka z fabryki wyszła , ewentualnie kostkę lodu ? Bo Ty straszny ortodoks jesteś co choinki zapachowej nie powiesi ,bo fabryka tak auta nie wypuściła . Muszę sprawdzić czy siłowniki od Jacko wziąłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi